Időn túli pozitív tesztnek mennyire lehet hinni, kinek milyen tapasztalata van?
Semennyire.
A teszten megadott időn belül kell pozitívnak lennie.
Akinek "ebből lett gyereke", annak sem "ebből lett", hanem amikor az időn túlisat csinálta, akkor még nem volt elég HCG a szervezetében, hogy kimutassa a teszt. Természetesen ilyen előfordul. Ezért kell később megismételni a tesztet, ha baba van, akkor addigra már erős +nak kellene lenni.
Amúgy mikor kéne "nem megjönni"?
Időn túl mindig kijön a csík, de annak már nem hihetsz! Ezért írja mindegyik teszt, hogy 5 percen belül, 10 percen belül értelmezhető csak.
Egyébként mikor én terhes lettem, akkor rögtön kijött a tesztcsík, egyidőben a kontrollcsíkkal!
nekem itt a hasamban a bizonyíték!
eltettem minden tesztem, mert csináltam jó párat! amelyikkel nem lettem babás, az időn túl sem lett pozitív! esetleg szürke csak egy bizonyos szögben látható száradási csík ha volt rajta amit csak úgy láttál ha kiguvadt a szemed, vagy még az sem.
a babásak 3 napon keresztül időn túl (először 30, utána 15, majd 5 perc elteltével jöttek elő) jöttek elő, igaz halványak voltak, de bármilyen fénynél ha csak rápillantottam ott voltak! ;)
utolsó vagyok.
itt a 3 időntúlim.
az 1. mondom úgy félóra után jött ki, mert 20 perc múlva sem volt rajta amikor akkor ránéztem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!