A Hcg tesztnek feltétlen erősödnie kell?
Kedd óta tesztelgetek. Egyértelműen ott a csík, de halványan, egy perc után látszódott is.
Egy hete késik kb. Ma reggel is csináltam egyet (lily), halványabb mint a tegnapi. Vetélést jelent?
Már teljesen erős két csíknak kellene lennie nem?
Már van egy kisfiam, mikor babás lettem vele a nemvárt másnapján totál erős két csíkom volt. Most meg kétségbe vagyok esve hogy ennek is vége......:( (már négy babót vesztettem el, azért vagyok ilyen parás)
Én csak egyfajta tesztel teszteltem és még sem erősödött,sőt volt olyan hogy reggeli első pisiből nega lett de a délelőtti már pozi volt.De volt olyan is hogy egy két nap pozi volt,utána jött egy nega nap aztán megint pozi lett.A végeredmény az lett hogy amit a nemvárt előtt két nappal csináltam az erősebb volt mint amit egy hét késésnél.Szerintem menj el orvoshoz hogy megnyugodj mert a sokk stressz nem tesz jót!
21hkm
Köszönöm a válaszokat! Délután veszek még tesztet.
Az idegesít,hogyha pontosan számolok már 8 napja meg kellett volna jönnie. Mostanában kezdett kihúzodni, de ha a max 35nappal számolok akkor már nemvárt után 5nappal vagyok, és erősebb tesztre számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!