Babát várok, de magamra maradtam sok dologgal. Lelki támaszt várok, csak néhány jó szót. Másnak van ilyesmi tapasztalata? (Tudom, hogy nem egy sztenderd a mi ügyünk. Részletek lent)
A kisbabám édesapja nős. Régóta (évek óta) tart a kapcsolatunk, de nem vált el. Neki már van gyereke, eredetileg nem is akart babát.
Nekem nem volt kérdés (az én koromban), hogy nincs mire várni. Őt szeretem, és eszembe sem jutott volna mástól szülni.
Ő, amióta tudja, hogy babát várok, sokféle stádiumon ment keresztül. Most éppen ott tart, hogy egy kis "szabadságot" kért, hogy végig gondolja az életét ezek után.
Kedves 13:07-es Hozzászóló!
Érdekelne, hogy mit csinálnál JELENLEG másképp. Hátha meg tudok belőle fogadni valamit, és könnyebb lesz a helyzetem.
Azt, hogy korábban mit csináltál VOLNA, inkább hagyjuk, mert a tavalyi hó esetét ismerjük...
Nincs értelme megtörtént dolgokat újragondolni olyan céllal, hogy "megtudjuk", mi lett volna, ha...
Tapasztalatból mondom, hogy azt soha nem szoktuk megtudni... :)
Ha nekem egy ilyen riherongy belerondítana az életembe, minimum megtépem, pedig én is elmondhatom magamról, hogy intelligens , 15 diplomás és tanult nő vagyok.
Csak próbált magad a másik helyébe is beleképzelni, és a te problémád máris nemhogy borsószemnyi, hanem nincs is.
Nem segítséget kell kérni interneten, tudhattad volna, hogy osztanak majd ezerrel. Borzasztóan egyedül lehetsz, hogy itt írogatsz és nincsen senkid, akivel ezt megtárgyald, ebből is látszik, hogy nem csak azt cseszted el az életedben, hogy felcsinált egy nős családapa, hanem hogy itt kell kiélned magadat és itt kell vhogy mentséged keresned vad idegenek között.
örülök, hogy így gondolod, ebből is látszik, hogy nem alacsonyodsz le a szintjükre!! ... sosem értettem, miért kell emberekbe bele rúgni úgy hogy fogalmunk sincs arról miért is kerültek bizonyos helyzetekbe... fiatal korom ellenére rengeteg dolog történt velem, sok sz*rból kellett kimásznom, de mindig megtettem és az ilyen emberek, akik erkölcs csőszködtek mindig pofára estek!! csak, hogy a prédikációk után, amikor Őket láttam az enyémnél rosszabb helyzetben még sem rúgtam beléjük. nem így nevel Édesanyám!!
Ági
Ó, te szegény nyomorult! Már nem találok rád más jelzőt, miután a nyolcvankettedik "lotyós-lábszéttevős" hozzászólásodat írod...
Kb. úgy is tudlak elképzelni, mint aki "megtép" valakit... a stílusodból ez egyenesen következik, kár is volt említened!
"Tudhattad volna, hogy osztanak majd ezerrel." – nem tudtam, és nem is gondoltam, mert magamból indultam ki, de te biztosan erre számítanál...
természetesen van, akivel erről beszélhetek, csak kíváncsi voltam, hogy mások mit tudnak hozzátenni ehhez a dologhoz... Látom, te mennyit...
És nincs szükségem mentségre... te ezt hol olvastad, és mitől vagy ilyen véresszájú?
Csak nem egy elvált nő vagy? vagy csak szimplán sz*** házasságban élsz?
Tudod mit, ne is válaszolj... elég volt már belőled...
"Váaszolni ,nem ítélkezni!"
Ezt helírnám a GYAKORIKÉRDÉSEK.HU felirat alá.
Miért kell a kérdező problémájából, döntéseiből személyes ügyet csinálni?
Alig pár választ olvastam, remélem pont ráhibáztam a duvábbakra!
Kétlem, hogy egy évtizedig erőszakolta a pasit, vagy szerelmi bűbájjal tartotta fogva. Két ember döntése ez, ronda dolog ráhárítani a ti férjetek hibáit is.
Engem is megcsalt a férjem.
Egy kiálhatatlan Picha voltam, mindenen hiztiztem. Nem csodálom, hogy az exem menekült. Korán estem teherbe, paramami voltam. Ő próbált idomulni, most már látom.
Az új nejjel jóban vagyok, sikerült változtatnom magamon. De az exférjemet elveszítettem. Most van egy párom, szo-szo élettársam.
A fiamnak van egy féltestvére, gyakran vigyázom rá. Ők a szomszédban laknak, örülök hogy jóban vagyunk.
Pusszantás a másik oldalról!
*Válaszolni
*felírnám
pardon. Gyors gépelés átka.
Kérdező!
Szerintem te vagy a havi rekorder!
Én még azt mondom, hogy nem lehet, mindig mindent egy nőre ráhúzni.
Akik megcsaltak ők a férjeiket/ párjaikat nem is hibáztatják? Ahová egy harmadik ember befér ott a feleség is hibás, lehet, úgy viselkedett és valami olyat csinált.
Nem tudom, most valószínűleg le leszek pontozva. De talán el kellene gondolkodni, hogy miért lép félre valaki.
Utolsó! Én felpontozlak.
'Előtted író'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!