Babát várok, de magamra maradtam sok dologgal. Lelki támaszt várok, csak néhány jó szót. Másnak van ilyesmi tapasztalata? (Tudom, hogy nem egy sztenderd a mi ügyünk. Részletek lent)
A kisbabám édesapja nős. Régóta (évek óta) tart a kapcsolatunk, de nem vált el. Neki már van gyereke, eredetileg nem is akart babát.
Nekem nem volt kérdés (az én koromban), hogy nincs mire várni. Őt szeretem, és eszembe sem jutott volna mástól szülni.
Ő, amióta tudja, hogy babát várok, sokféle stádiumon ment keresztül. Most éppen ott tart, hogy egy kis "szabadságot" kért, hogy végig gondolja az életét ezek után.
Kedves utolsó Hozzászóló...
Majdnem beindult a szülés, a sok idegesség miatt, amihez jórészt az ide beírkáló pár... (azt sem tudom, hogy írjam, de mindegy is) hozzájárult.
Nem estem pofára, éppen ellenkezőleg, de ezt már nem akarom megosztani, legfeljebb arra érdemes, privát levélíróknak.
Az ilyen rosszindulatú dögöket meg egye meg a fene, lesz***om, a gyerekem a lényeg, nem ez a sok károgó varjú itt, aki arra élvez(ne), ha nekem nem jönne össze az életben a boldogság...
Én ezennel befejeztem veletek, semmi nem ér annyit, hogy emiatt megint baj legyen. Fortyogjatok másnak tovább...
Nem tudom, hogy elolvasod-e még: remélem, hogy minden rendben lesz veletek, minden nagyszerűen fog alakulni. Azok akik itt mocskolódtak (nem minden negatív hozzászóló mocskolódott), rosszindulatú emberek, akik valami miatt meg vannak keseredve. Akinek boldog, kiegyensúlyozott élete van, eszébe nem jutna olyan dolgokat írogatni, még szórakozásból sem. Nyugodj meg, nyilván nem lesz egyszerű nem reagálni még a további kommentekre, de inkább töröld a kérdést. Böngészgess olyan oldalakon, ahol csupa szebbnél szebb dolgot láthatsz a babáddal kapcsolatosan és tervezgesd a jövőjét. Csak az övét. Nem tudhatod, hogy mi lesz, együtt lesztek-e vagy nem. Az én férjem a hétvégén hazaköltözik (én voltam az, akinek a férje elköltözött, majd haza, terhes lettem, megint el.....). Úgy döntöttem, hogy nagyon fogok örülni, de próbálok felkészülni mindenre. Nem mondom, hogy nem bízok benne, de az lesz a legfontosabb, hogy a bébi rendben legyen, megkapja a maximális szeretet, törődést tőle is, de legfőképpen TŐLEM. Ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt most elterveztük, akkor megint nehéz lesz egy darabig, tudom, de ha már úgy döntöttem, hogy megtartom, akkor rá kell koncentrálnom, minden idegszálammal. Szerintem tedd ezt te is, hidd el, boldogok lesztek!
Sok sikert és boldogságot!
Szia!
Én is egy korábbi válaszoló vagyok! Szerintem marhára nem volt szép dolog másokra kenni, hogy majdnem beindult a szülésed ... Meglehetősen gyerekes dolog volt! Már nem azért és persze pontozzatok le nyugodtan de Te kérdeztél valamit ami sok ember szemében nem helyes és kaptál érte hideget és meleget. A kritikát mindenféleképp el kell tudni viselni ha pozitív ha negatív ... Én ma jöttem haza a kórházból egy hét után mert nekem is voltak problémáim a terhességemmel de sosem mondanám azt, hogy azért mert ezen a weboldalon nem értettem szót az emberekkel mert mindenkinek másak a nézetei ... Ilyen a világ. Nem kell ezt másokra fogni, Te ugyanúgy belementél ezekbe a vitákba, ne száradjon ez mások lelkén! Ha óvni szeretnéd a pici babádat már az elején sem kellett volna belemenned ilyen interneten folyó szócsatákba hiszen tudhattad, hogy rengeteg ember ír ide és, hogy mindenki más szemszögből nézi a helyzetedet ... Az idegeskedés az amikor mások hülyeségei miatt magunkat okoljuk. Ezt jegyezd meg. Ha Te úgy véled, hogy a negatív hozzászólások mind "hülyeségek" és idegesítő dolgok akkor ne vedd őket figyelembe vagy ne írd ki a kérdésed (amiről már az elején lehetett sejteni, hogy kétféle válaszoló tábora lesz majd..) de azért internetes véleménynyilvánításért ne hibáztass más embereket azért mert felhergelted magadat és emiatt esetleg probléma adódott a terhességeddel! Én is sok egészséget kívánok Nektek sosem kívánnám, hogy legyen valami bajotok de ezt sose hárítsd másra mert Te tetted ki magad ennek! Remélem ezentúl kerülöd majd az idegeskedést és csak a babádra koncentrálsz majd... Sok boldogságot!
27 hetes kismama
Kedves Kérdező!
Majdnem ugyan abban a cipőben járok, mint te. 30-as éveim végén járó gyermektelen nő vagyok. Az én életemben is van egy férfi akivel - sajnos - csak most (kb.1 éve) találtunk egymásra. A helyzet itt is komplikált. Neki feleség, ház, 3 gyerek. Nekem egy 7 éve tartó kapcsolat, ahol a párom közös gyereket szeretne. Egy dolgot biztosan tudok: a mostani páromtól - bármennyire is jó apa lenne - nem szeretnék gyereket. Ellenben "Tőle" igen, és - most úgy érzem - vállalnám az ezzel járó nehézségeket is. A gyermekvállalás nem az én fejemből pattant ki, mindketten vágyunk erre. Milliószor végiggondoltam azokat a dolgokat, amit itt a kommentelők is leírtak, pro és kontra. Szerintem egy nő el tudja dönteni, ki az a férfi akitől gyermeket szeretne, kerül amibe kerül. Bevallom, kicsit elbizonytalanodtam, mondjuk ez napi szinten többször megtörténik. :) De mindig arra jutok, hogy: igen, szeretném.
Most lehet sarazni. :) Kedves kérdező, ha még olvasod a hozzászólásokat, kíváncsi lennék, hogyan alakulnak a dolgaid. Írhatsz akár priviben is. Azt, hogy jól döntöttél-e, majd az élet fogja igazolni. Mindenesetre nagyon drukkolok neked!
Nem visszaírni, mert megsértődött, hogy nem sajnálgattuk. Ő tipikusan művelt, okos, de nem intelligens nő. Nem hajlandó magát nem tökéletesnek látni. Egyértelmű, hogy nem lett volna szabad gyermeket vállalnia, és csak a pasit akarja magához kötni ezzel. Hiába bonyolítjuk, csak ennyiről szól a történet. Ha az én férjem lenne a szeretője, nem állnék az útjukba. De nem biztos, hogy a szerető státusznál többre is érdemes ez a kapcsolat, és a férfi igazi társa tud lenni a kérdezőnek, mindenesetre ez nagy-nagy önigazolás lenne a számára.
A kisbabának én is minden jót kívánok, anyukájának pedig, hogy tudjon kicsit szerényebb és higgadtabb lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!