Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, de magamra...

Babát várok, de magamra maradtam sok dologgal. Lelki támaszt várok, csak néhány jó szót. Másnak van ilyesmi tapasztalata? (Tudom, hogy nem egy sztenderd a mi ügyünk. Részletek lent)

Figyelt kérdés

A kisbabám édesapja nős. Régóta (évek óta) tart a kapcsolatunk, de nem vált el. Neki már van gyereke, eredetileg nem is akart babát.

Nekem nem volt kérdés (az én koromban), hogy nincs mire várni. Őt szeretem, és eszembe sem jutott volna mástól szülni.

Ő, amióta tudja, hogy babát várok, sokféle stádiumon ment keresztül. Most éppen ott tart, hogy egy kis "szabadságot" kért, hogy végig gondolja az életét ezek után.

2011. máj. 16. 11:35
 151/172 anonim ***** válasza:
80%
Na erről beszélek. Írod itt, hogy majdnem beindult a szülésed de ugyanúgy nézed továbbra is a válaszokat amelyek érkeznek, tehát önszántadból teszed ki magad az idegeskedésnek... Ezért is az ide író emberek volnának a felelősek? Igen, valószínűleg... Néha megáll az eszem, hogy felnőtt emberek mennyire gyerekes módon tudnak viselkedni.
2011. jún. 7. 14:44
 152/172 anonim ***** válasza:
84%
jah....en mar az elejen megmondtam, hogy rohej amit ez a no muvel...szegeny gyerek en csak ot sajnalom...egyebkent meg csak annyit fuznek hozza mindenki maga alakitja sorsat!!!
2011. jún. 7. 16:09
 153/172 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom miért kell bántani a másikat? Ő csak egy pár jó szót kért.

Aki nem akarja megtenni az akkor ne írjon.

2011. jún. 7. 16:27
 154/172 anonim ***** válasza:
80%
ez nem a bantasrol szol egyebkent ha elolvastad volna vagy ertelmezted volna rendesen a kerdezo kommentjeit is rajonnel hogy azert neki is voltak beszolasai...negativ es pozitiv velemeny is letezik es attol mert en nem ertek egyet a kerdezovel meg irhatok kommentet....o kerte a velemenyt...kapott
2011. jún. 7. 16:39
 155/172 A kérdező kommentje:

Na, akkor még egyszer, és utoljára...

Válaszolok Mindenkinek, aki normális hangnemben ír, nem fikáz, és nem valamiféle odamondogatás igénnyel írja, amit ír.

Miután viszont gyakorlatilag az elmúlt héten/hetekben szinte csak "beszólások" jönnek, itt nyilvánosan nem volt kedvem újra megszólalni...

Pláne nem olyanokra, hogy "én csak szegény gyereket sajnálom...", "a kérdező nem intelligens", "mit vártál", "gyerekesen viselkedik" meg a többi korlátolt, hülye hozzászólás...

Nem szegény a gyerekem, ezt a nevében is kikérem magamnak, nem vagyok retardált idióta, vigyázok rá, és ha láttam az e-mailjeim között, hogy válasz érkezett, abban a reményben olvastam el, hátha a hozzászóló használható dolgokat ír le, mint például pár nappal ezelőtt egy hölgy, akivel aztán privátban folytattuk a normális, emberhez méltó beszélgetést.

Egyébként pedig, aki még ezek után is kíváncsi, elmesélem, hogy fordult a kocka, közölte a kisbabám apukája, hogy nem is érti, hogy hogy hagyhatott magamra, nagyon önző dolog volt tőle, és ezentúl mindent megtesz majd a boldogságunkért, mert rájött, hogy csak velünk lehet igazi, szeretetteljes, boldog családja.

Könnybe lábadt szemmel, és hevesen dobogó szívvel átbeszélgettünk egy délutánt... Mindenkinek ezt kívánom, még a "jóindulatú", hivatásos beszóló embereknek is. (Hátha akkor megnyugszanak, és leállnak. Nem csak rólam, hanem más, idegen emberekről is, akiknek az életéről halvány fogalmuk sincsen, csak előre legyártott, megváltoztathatatlan nézeteik...)

Igazából az itt válaszolók segítségét azért kértem, mert éreztem, hogy ez így lesz, van ennyi év után annyi ismeretem a saját párkapcsolatomról, hogy megérezzem: csak kicsit ki kellett még kitartanom...

Csak pár ember jelképes kézfogására lett volna szükségem, de azt meg is kaptam, a többiek pedig örüljenek annak, ha soha, még hasonló érzésben sem volt részük.

Azért ezzel együtt én nagyon boldog vagyok, mert ekkora mélypont nélkül nem tudnánk most úgy együtt lenni, annyira nagyra becsülni, amit egymás iránt érzünk.

2011. jún. 7. 19:27
 156/172 anonim ***** válasza:
22%

Örülök, hogy így alakult. Sok boldogságot!

(persze hamarosan ömleni fognak a úgysem fog maradni, el fog hagyni stb. "kedves" megjegyzések. mert attól ők jobban érzik magukat)

2011. jún. 8. 20:12
 157/172 anonim ***** válasza:
16%
Örülök, hogy jól alakult, és boldogan várhatod tovább a baba érkezését!
2011. jún. 9. 12:10
 158/172 anonim ***** válasza:
32%
Szerinted el is hisszük, hogy most már minden szép és jó és hogy hupsz...pár nap alatt fordult a kocka...szerintem nem az igazat írod, csak azt hiszed, így most meghökkenünk, hogy nem volt igazunk. Hát én nem hiszem el és remélem hogy nem is igaz és az a férfi kitart az EREDETI családja mellett, és nem egy ilyen családnak látszó sz@rt fog választani.
2011. jún. 9. 14:40
 159/172 anonim ***** válasza:
79%
A világ nagy fordulatot vett ... Ma már az a rossz, gonosz ember aki megvet egy olyan embert, aki felesleges harmadik címén szerepel egy házas férfi oldalán. Engem nem érdekel az sem ha megromlott a házassága. Amíg Ő hivatalosan házas ember, addig nincs mit keresnie mellette egy másik nőnek. Váljon el és TISZTA LAPPAL, kezdjen bele egy "új" életbe. Abba már bele sem gondolsz, hogy a gyermekednek hogyan fogod megmagyarázni később, hogy ha addigra sem válik el az apuka, hogy miért van az, hogy apunak van egy másik családja és nem velünk él? Ez nem egy normális dolog. Lehet, hogy sok ember itt megvéd meg fogja a pártodat, attól ez még nem lesz erkölcsös és nem lesz helyénvaló! Sajnos ahogy már korábban leírtam én is voltam szerető, engem egy kicsit csúnyán átvertek, de ettől függetlenül akármilyen mentséget sorolnék fel nem lenne igazam! Igaz én körülbelül 1-másfél hónapot pazaroltam el erre, mert még időben rájöttem, hogy milyen görény dolog az amit csinálok, de megtettem. Azóta is gyötör a lelkiismeretfurdalás és ez nem véletlen! Ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, nem lenne bűntudata az embereknek (jobb esetben) Nekem is azt mondták, hogy tönkrement a kapcsolat, sőt már nem is élnek együtt, nekem ez így lett beállítva. Aztán hamar kiderült, hogy ez minden csak nem igaz. Én megesküdtem, hogy soha többet ilyet nem csinálok de jobb lett volna, ha hallgatok másokra akik nem azt tanácsolták nekem, hogy ó legyél boldog, hiszen szeret és ne foglalkozz azzal, hogy van családja! Na nekem ilyet senki nem mondott! :) De én kb. ugyanígy védtem a kis álomvilágomat ... Hát hamar összetört. De ha még most is tartana, akkor is azt mondanám, hogy rettenetesen csúnya dolog és szégyenletes. Én azóta is csak megvetem magam, pedig folytathattam volna, de mindvégig éreztem, hogy ez így nem helyes. Ezt mindenkinek látnia kellene!
2011. jún. 9. 15:22
 160/172 anonim ***** válasza:
84%
Az utolsó két válaszolóval mindenben egyetértek! Szerintem is csak kitaláltad, hogy benneteket választott, hogy itt aztán most mindenkinek leessen az álla, hogy hű meg ha... Álomvilágban élsz,amit magadnak gyártottál! És igen, szégyenletes amit tettél és teszel és a palid sem korrekt. Ha szeretne már rég veled lenne. Azt írtad egy huszonéves felnőtt gyereke van.Akkor meg mi a búbánat tartja még otthon,hacsak a volt nejét nem szereti még????
2011. jún. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!