Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...jan. 27. 13:21
71/73 anonim válasza:
Én sem sajnálom a kérdezőt.De én amúgy totálisan a kérdező mellett állok:)
72/73 anonim válasza:
Nem igazán értem miért kellene sajnálni a kérdezőt?
Nem azt mondta a pasas neki, hogy azonnal terhes lehet és akkor élnek mint hal a vízben.
A kani is oltári hülye, ez is tény.Kefélni ő is tudott, védekezni viszont nem.Majd most kénytelen lesz gyt-t fizetni.Így járt.
A kérdező is így járt, mivel bszott ő is normálisan védekezni, mert elhitte azonnal, hogy ez örök szerelem lesz.Gondolkozni na az derogált neki.
Itt egyetlen sajnálni való van, a gyerek.Szerencsétlennek ostoba és felelőtlen szülei vannak.Milyen élete lesz így ezt a példát látva?
73/73 anonim válasza:
Jól van már na,tudom hogy mindketten hibásak,de tanult belőle,vagy nem jól mondom?Mindegy akkor is sajnálom,mondjuk jó hülye volt...+ilyen fiatalon szülni,és ha nem jön vissza az apa akkor egyedül kell nevelnie,nehéz az anyaság.Nem tudom egyetemista vagy e,de a mellett meg pláne nehéz Mikorra várod a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!