Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen elhagyott a párom!...

Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l

Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...

tegnapelőtt 13:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%

Hát a legnagyobb hibát itt te követted el.

Minek csináltattad fel magad egy idiótával? Gondolom nem most derült ki, hogy ennyi esze van.

Elmondta vetesd el, nem tetted, ergo vállaltad ezt az egészet.

Összeszorítod a fogaid és elfelejted. Jobbat nem tudsz. Majd ha meglesz a gyerek akkor pedig elballagsz a bíróságra kérni az apaságit és a gyerektartást.

tegnapelőtt 13:25
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Hagyod a francba, és fel neveled egyedül.
tegnapelőtt 13:26
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Olyat nem tehet, hogy szrik az egészbe, gyerektartást muszáj fizetnie. Habár akkor lesz láthatási joga is, én meg egy ilyen közelébe nem szívesen engedném a gyerekem azért a havi kb 50ezer forintert valószínűleg...amúgy most nyilván bitang nehéz, de idővel kijössz ebből, meg fogod találni a gyermekedben a boldogságot, rá koncentrálj csak! A legcsodálatosabb dolog a saját gyermek, még ha ez egy speciális helyzet is. Azért rengeteg boldog egyedülálló anya van.:) gondolom, azért van, aki segít a csaladodbol, tamaszkodj rájuk, és kitartást!
tegnapelőtt 13:31
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem, megmondta hogy vetesd el mert ő nem akar gyereket, ergo azzal hogy mégis megtartottad, tisztában voltál azzal hogy egyedülálló anyaként szeretnél gyereket nevelni. Tisztán érthetően leszögezte hogy nem akarja a gyereket, így nem is lenne kötelessége veled maradni felnevelni. Olyan apával a képben aki nem szereti a gyerekét a gyerek csak lelkisérült lesz, jobban jár ha csak azzal van aki szereti is.
tegnapelőtt 13:34
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Azért ez nem lehetett nagy meglepetés. Mondta, hogy nem akarja a gyereket, te mégis úgy döntöttél, hogy megszülöd. Amivel nincs baj, de ez ezzel jár. Nem 14 hét hetesen kéne elgondokozni, hogy mi lesz így. 21 évesen még te is egy kölyök vagy, sürgősen kezdj el felelősségteljesebben gondolkodni, ha gyereket akarsz nevelni.
tegnapelőtt 13:38
 6/26 A kérdező kommentje:

Nem is ertettem ezt a pasit eleinte.Megmondta

en kellek neki de a gyerek nem. De igazából kiderült mikor elhagyott hogy gyerekkel sem kellek.Amugy több mint másfél évig voltunk együtt. Benne volt igen a pakliban nem volt nagy meglepetés de azert megsem gondoltam volna róla,hogy ilyen szívtelen...

tegnapelőtt 13:44
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
Te nem vetetted el. Kérj gyerektartást bíróságon,de max ennyit várhatsz el. És ő mondta is hogy nem akarja szóval meg értem ha nem akar többet.
tegnapelőtt 13:46
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

A gyerektartást így is, úgy is fizetnie kell 18 éven át.

A szüleid melletted állnak?

tegnapelőtt 13:53
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

"Megmondta

en kellek neki de a gyerek nem. De igazából kiderült mikor elhagyott hogy gyerekkel sem kellek."

Te írtad le, hogy te kellesz, a gyerek nem. Utána meg írod, hogy meglepődsz, hogy gyerekkel nem kellesz.

Mivan? Mit vártál? meleg hógolyót?

tegnapelőtt 14:03
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
#6 Te kellesz neki, de a gyerek nem. Ha megtartod a gyereket, akkor van gyerek, ami ugye neki nem kellett. Egy gyereket megtartani nem olyan, mint hazavinni egy nyuszit, hogy max nem foglalkozik vele, ha nem akar. Egy gyerek rengeteg feladat, felelősség, pénz, megváltoztatja a teljes kapcsolatotokat, gondolkodásotokat, nem lehet csak úgy bebiggyeszteni egy kapcsolatba, ahova nem akarták. A mai pasik amúgy is egyre később akarnak gyereket, a 27 évesek még kölykök. Az én férjem 26, de a kortársaink még gumicukrot dobálnak a kólába, teljes képtelenség nekik gyereket adni a kezükbe. Nagyon extrán tedd oda magad, amikor felkészülsz az anyaságra, tudd előre, hogy mit vállalsz, és csak akkor csináld, ha úgy érzed, hogy menni fog. Jobb egy gyereknek örökbeadva lenni, mint csak teherként végigrángatni az életen.
tegnapelőtt 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!