Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg.
Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...
30# pl.úgy hogy azt hazudja szed gyógyszert, a férfi meg elhiszi, mert megbízik benne. Nem azt mondom, hogy a kérdező így tett, de volt rá példa ismeretségi körömben.
jan. 29. 14:30
32/73 anonim válasza:
#27 Nem a kérdező miatt fog apa nélkül felnőni, hanem azért mert a féreg apja nem fogta fel, hogy akárhogyan is védekeznek, a gyerek lehetősége akkor is adott. Úgyhogy csitu az áldozathibáztatással!
jan. 29. 16:58
33/73 anonim válasza:
ahogy a 31 es mondta pontosan. azt hazudja szedi a gyogyszert a ferfi meg megbizik benne hogy nem hazudott. szerintem itt is ez tortent. mindenkeppen a kerdezo a felelos mert a ferfi megmondta oszinten es elore hogy NEM AKAR GYEREKET. kulonben is miert fontos masfel ev utan 21 evesen (akinek meg gondolom normalisan fizeto fix allasa sincs) gyereket vallalni ugy hogy tudja a ferfi nem akar gyereket? megmondanad 32 es hogy miert vallalta be ennek tudataban a kerdezo?
jan. 30. 09:21
34/73 anonim válasza:
Kérdező hülye volt,pasi mondta is hogy nem akarja,de ő naívan azt hitte ha megmarad a baba majd meggondolja magát és boldog család lesznek. Igen jogilag felnőtt mert 21,de agyban még naaagyon gyerek.
Először is hogy lehetne boldogan indítani egy családot ha már most semmibe vetted az ő akaratát? Hogy gondolhattad hogy együtt lesztek,ha most is külön éltek?
Miből gondoltad,hogy ez jó ötlet gyereket csinálni úgy hogy egyik fél nem akarta tiszta szívből így kérdéses lett volna hogy tényleg miattad van veled?
Gyerek vagy még,de most szülni fogsz szóval addig nőj fel.
jan. 30. 11:05
35/73 anonim válasza:
Szerinted képes lett volna gondolkodni bármin is?Elárulom, hogy nem.Ahhoz ész is kell, neki meg az nincs.
jan. 30. 11:09
36/73 A kérdező kommentje:
Láttom le lettem szavazva,nem gondoltam volna ezt pedig én csak tanácsert jöttem ide nem fejmosásért mert abból már kaptam eleget. De ha kérdésre válaszolva védekeztünk csak becsúszott mivel nem volt megfelelő a módszer ezt nem reszleteznem tovább. Igen világos,hogy megmondta nem akarja miután megtudta hogy terhes vagyok. Viszont előtte akárhányszor beszélgetünk a jövőről alkotott nézeteinkről mindkettőnk ugyanazt gondolta a témáról nagy ház ,gyerekek stb...ami a normális lenne.
jan. 30. 12:38
37/73 anonim válasza:
De nem most akarta szívem,hanem maaajd egyszer. És ha mondja hogy nem akarja azon mit nem lehet érteni?
jan. 30. 13:30
38/73 anonim válasza:
"nagy ház, gyerek Stb." És te kérdező 21 évesen ebbe mennyit tudnál most beletenni? Mármint azonkívül, hogy szülsz a nyakára egy gyereket?
Más az, hogy mit terveztek, majd egyszer még más a jelen...
jan. 30. 13:43
39/73 anonim válasza:
És mit lehet tanácsolni egy olyan kislánynak, aki egy nem túl hosszú kapcsolatban összekeveri a jövőbeli terveket a jelennel, és nyugodt szívvel lefekszik normális védekezés nélkül egy olyan pasassal, akinek a fél úton kiszállás a fogamzásgátlás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!