Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg.
Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...
A pasinak is lehetett volna akkor annyi esze, hogy, ha ennyire nem akar gyereket, akkor nem csak félúton kiszáll, hanem gumit húz a pöcsére
jan. 30. 13:52
42/73 anonim válasza:
Ez sem segít rajta már.Még nem nőtt ki a mesékből.És nem is fog jó ideig még.Gyerek szül gyereket.
És igen, azért írtam, hogy a pasasnak a félúton kiszállás a biztos védekezési módszer.Annak sincs több esze.
jan. 30. 13:58
43/73 anonim válasza:
42 az, hogy "időben kihúzom" az nem biztonságos fogamzásgátlási módszer.
jan. 31. 10:50
44/73 anonim válasza:
Az a baj, hogy minden hülye írhat bármit, aztán jönnek a "tuti" tippek a fogamzásgátláshoz... a kiszállástól a naptárig.
jan. 31. 12:25
45/73 anonim válasza:
Pontosan ezt írtam, de úgy látom csak a piros nyomkodása megy.A szövegértés nem.
jan. 31. 20:02
46/73 anonim válasza:
Amíg a többiek csak a Megmondó Kapitányt játszák, addig én megkérdezem, kedves Kérdező, hogy hogy vagy. Sikerült-e már esetleg kicsit összeszedned magad? Kaptál-e esetleg támogatást valakitől, nem csak “dehülyevagy” megjegyzéseket?
febr. 1. 22:26
47/73 anonim válasza:
46 ha jól tudom, volt egy előző kérdése, abban benne volt, hogy senki sem támogatja.
febr. 2. 09:45
48/73 A kérdező kommentje:
46os köszönöm a kérdésed. Már kevesebbet sírok, jelenleg a düh és harag fázisnál járok.Látni sem akarom az apukát beszélni sem akarok vele(mondjuk nem is keress)de legszívesebben leköpném.Egy jó nagy pofont érdemel. Másrészt,hogy bír a tükörbe nézni? Nem tört még neki össze?(Most a bűntudatra és a lelkiismeretre gondolok)
febr. 3. 21:15
49/73 anonim válasza:
Ne haragudj,de itt te is ludas vagy. Ő a távoli jövőre gondolt,te naivan megtartottad a babát holott ő jelezte hogy nem akarja,aztán meg vagy lepve?
Nem bízik benned,még szép hogy nem keres.
Az viszont tény hogyha már ott a gyerek legalább fizessen gyerektartást.
Egy gyerek közös döntés kéne hogy legyen,nem pedig lenyomni a másik torkán hogy nesze akkor is megszülöm.
febr. 3. 22:38
50/73 anonim válasza:
Kérdező, tetszik, vagy sem, itt te is hibás vagy. Megmondta, hogy nem akarja a gyereket, nem? Te mégis vállaltad...valahol meg tudok őt érteni, hogy nem keres, nem akar tőled, veled semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!