Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen elhagyott a párom!...

Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l

Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...

jan. 27. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
100%
A pasinak is lehetett volna akkor annyi esze, hogy, ha ennyire nem akar gyereket, akkor nem csak félúton kiszáll, hanem gumit húz a pöcsére
jan. 30. 13:52
 42/73 anonim ***** válasza:
13%

Ez sem segít rajta már.Még nem nőtt ki a mesékből.És nem is fog jó ideig még.Gyerek szül gyereket.

És igen, azért írtam, hogy a pasasnak a félúton kiszállás a biztos védekezési módszer.Annak sincs több esze.

jan. 30. 13:58
 43/73 anonim ***** válasza:
100%
42 az, hogy "időben kihúzom" az nem biztonságos fogamzásgátlási módszer.
jan. 31. 10:50
 44/73 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy minden hülye írhat bármit, aztán jönnek a "tuti" tippek a fogamzásgátláshoz... a kiszállástól a naptárig.
jan. 31. 12:25
 45/73 anonim ***** válasza:
8%

Pontosan ezt írtam, de úgy látom csak a piros nyomkodása megy.A szövegértés nem.

jan. 31. 20:02
 46/73 anonim ***** válasza:
70%
Amíg a többiek csak a Megmondó Kapitányt játszák, addig én megkérdezem, kedves Kérdező, hogy hogy vagy. Sikerült-e már esetleg kicsit összeszedned magad? Kaptál-e esetleg támogatást valakitől, nem csak “dehülyevagy” megjegyzéseket?
febr. 1. 22:26
 47/73 anonim ***** válasza:
31%
46 ha jól tudom, volt egy előző kérdése, abban benne volt, hogy senki sem támogatja.
febr. 2. 09:45
 48/73 A kérdező kommentje:
46os köszönöm a kérdésed. Már kevesebbet sírok, jelenleg a düh és harag fázisnál járok.Látni sem akarom az apukát beszélni sem akarok vele(mondjuk nem is keress)de legszívesebben leköpném.Egy jó nagy pofont érdemel. Másrészt,hogy bír a tükörbe nézni? Nem tört még neki össze?(Most a bűntudatra és a lelkiismeretre gondolok)
febr. 3. 21:15
 49/73 anonim ***** válasza:
52%

Ne haragudj,de itt te is ludas vagy. Ő a távoli jövőre gondolt,te naivan megtartottad a babát holott ő jelezte hogy nem akarja,aztán meg vagy lepve?

Nem bízik benned,még szép hogy nem keres.

Az viszont tény hogyha már ott a gyerek legalább fizessen gyerektartást.

Egy gyerek közös döntés kéne hogy legyen,nem pedig lenyomni a másik torkán hogy nesze akkor is megszülöm.

febr. 3. 22:38
 50/73 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, tetszik, vagy sem, itt te is hibás vagy. Megmondta, hogy nem akarja a gyereket, nem? Te mégis vállaltad...valahol meg tudok őt érteni, hogy nem keres, nem akar tőled, veled semmit.

Viszont a gyerektartást fizetnie kellene.

tegnapelőtt 05:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!