Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg.
Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...
A kérdező ne tolja le a torkán a gyereket, de a kérdező torkán nyugodtan letolná az abortuszt,aztán ha úgy van nyöghetné a kérdező élet végéig. Ha egy pasi le akar lépni,akkor le fog így is úgy is. A nő kellene, a gyerek nem 27 évesen. Akkor felelősségteljesen kéne.dugni.
jan. 27. 18:55
22/32 anonim válasza:
Ő ott hibázott a legnagyobbat -veled együtt,hogy nem védekeztetek.
Világosan megmondta, hogy nem akarja a gyereket, akkor min csodálkozol?
Én ne haragudj, de egyáltalán nem tudlak sajnálni.
Olyan sok buta nő van hozzád hasonlóan. 🤷
jan. 27. 19:32
23/32 anonim válasza:
Senki nem csinál ilyet, hogy jófejségből elvesz valakit és felnevel egy nem tervezett gyereket. Nagyon nagy naivitás volt ezt feltételezni, ami persze mostmár édesmindegy. Meg kell gyászolni, ahogy írta valaki, és hozzánőni a feladathoz. Keményen kezded a felnőtt életed, neked minden egy kicsit nehezebb lesz, mint az átlagnak, de nem megcsinálhatatlan, ugyanúgy meg lehet mindened, ami bárki másnak. És nyilván más tervezetten, de nekem a gyerekeim a szívem csücskei, azóta színes a világ, hogy ők megszülettek. Hátha te is hasonlóan fogsz érezni. Hagyd ezt a pasit, bármit mond ezután, ne számolj a segítségével, ez most neked kell tudnod megoldani egyedül. Az apaságit kérd el, ha nem akar fizetni, akkor nem kellett volna óvszer nélkül betennie.
jan. 27. 21:23
24/32 anonim válasza:
Úgy,hogy te akartad megtartani az előzetes figyelmeztetés ellenére is.
jan. 27. 21:24
25/32 anonim válasza:
#25 Jogosan akarta megtartani...
tegnapelőtt 12:13
26/32 anonim válasza:
#23 mi az, hogy fogja magát és terhes lesz? Mert az csak így megy nem, a végén még kiderül, hogy a rohadék pasija ott sem volt, mikor a gyerek megfogant
tegnapelőtt 12:20
27/32 anonim válasza:
Indíthatsz apasági pert ellene, ha tényleg ő az apa, akkor kifizettetik vele a perköltséget és gyerektartást kell fizetnie. Nevére venni nem kötelező és kapcsolatot tartani sem.
Nagyon sajnálom a születendő gyemeket, apa nélkül fog felnőni, mert nem fogtad fel, hogy az apja nem akar gyereket.
tegnap 11:41
28/32 anonim válasza:
azt kaptad amit erdemelsz ezzel akartal magadnak pasit fogni. tartasdijat kerhetsz de hogy torodjon a gyerekkel azt nem varhatod tole. a gyerrek fog bunhodni a rossz dontesed miatt. maximalisan igaza volt a pasinak hogy otthagyott. erthetoen kozolte elore hogy nem akar gyereket tehat te szandekosan estel teherbe.
tegnap 13:09
29/32 anonim válasza:
egyaltalan vedekeztetek vagy csak ugy ment a sex a vakvilagba hogy ugyse leszel terhes?
tegnap 13:11
30/32 anonim válasza:
Mondja már el a sok okos, hogyan tud egy nő szándékosan teherbe esni a férfi közreműködése nélkül!? Igazi idióták vagytok... Ha az apa nem akart gyereket akkor nem kellett volna lefeküdnie a kérdezővel, vagy gumit kellett volna húzzon... Szégyellheti magát ő is meg ti is... Nem kell hogy foglalkozzon a gyerekkel, a gyereknek is jobb lesz ilyen "apa" nélkül, de fizetni csak fizessen rá , ha megcsinálni megtudta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!