Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen elhagyott a párom!...

Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l

Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...

jan. 27. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
47%
60as... Akkor te lemaradtál arról, hogy azt mondta, akar majd egyszer gyereket...nem azt , hogy alapvetően soha ne akarna ... Most besikerült, aminél ő is jelen volt, errefel nem vállalja... Úgyhogy egy patkány, nem kérdés
febr. 4. 15:16
 62/73 anonim ***** válasza:
52%
61 a "majd" az nem azt jelenti, hogy most, vagy hogy a közeljövöben. Mostanában NEM akart gyereket. Igen, nem éppen ő a jó fiú a sztoriban, de a nő sem ártatlan.
febr. 4. 15:18
 63/73 anonim ***** válasza:
56%
Ebben a sztoriban mindkettő hülye volt.Ez kellene megérteni.
febr. 4. 15:45
 64/73 anonim ***** válasza:
31%

Hogyan lehetsz ilyen fiatalon terhes?

Komoly vagy👌

febr. 4. 19:00
 65/73 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem akarja a gyereket akkor miért dugtatok védelem nélkül? Gondolhatta volna hogy ez lesz a következménye...
febr. 4. 19:06
 66/73 anonim ***** válasza:
80%
#60 Igen, biztos. Ha annyira nem akart gyereket, akkor védekezzen duplán vagy köttesse el magát.
febr. 4. 19:43
 67/73 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy egy ilyen kérdés alatt hogyan veszekednek az emberek?😂😢
febr. 4. 20:39
 68/73 anonim ***** válasza:
#29 amúgy kajaak
febr. 5. 07:04
 69/73 anonim ***** válasza:
57%
Sajnálom a kérdezőt.
febr. 5. 07:12
 70/73 anonim ***** válasza:
55%
Nem sajnálom a kérdezőt annyira. Naív volt és ennek megfizeti az árát. A pasi mondta hogy ezt nem akarja, de igen attól még fizetnie kell gyerektartást,de tényleg nem volt fair ezt a pasira ráerőltetni.
febr. 5. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!