Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Én 20 évesen maradtam egyedül terhesen. 2 hónapig sírtam, aztán leporoltam magam és felneveltem. Előbb egyedül, majd 7 éves korától a mostani fèrjemmel. 37 vagyok. Jól alakult az élet, a gyerekem is szuper.
Amit most érzel, elmúlik, és leszel még nagyon boldog.
Sírj nyugodtan. Olyan ez, mint a gyász. Meg kell élni a szomorúságod, hogy elengedd.
Nem volt szemét hisz mondta,hogy nem akarja.
Igen fizetnie kell a gyerektartást,de megértem hogy nem akarja a gyereket,hisz akkor veled is tartania kell a kapcsolatot amit érthetően nem akar,hisz nem tartottad tiszteletben az ő álláspontját.
Kutya köteles fizetni,de nem köteles apa lenni...
"hisz nem tartottad tiszteletben az ő álláspontját."
Miért, ő tiszteletben tartotta a kérdező álláspontját? Neki kellett volna.
A #13asnak van igaza.
Egyszer sütnie kell amúgy is a napnak.
Nem azért, de mondta hogy NEM akarja. Mit nem lehet ezen érteni? Igen jogod van megtartani,de neki meg joga van elállni ettől ,hisz nem ment bele,csak akkor pampoghatsz jogosan ha nem akart védekezni( persze mint apa,attól még fizetnie kell és illik).
Miért maradna együtt valakivel aki tojik arra,hogy ő mit akar és lenyom egy GYEREKET q tortán ami nem egy új cipő vagy hobbi vagy kuskuya hanem sokkal több...
Megértem azt a részét hogy nem kér belőled,azt nem értem hogy miért nem fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!