Terhesen elhagyott a párom! Teljesen kivagyok lelkileg. Hogy lehet ezt túlélni?21/l
Figyelt kérdés
2 napja történt azóta enni nem bírok vagy ha eszek is valamit az kijön belőlem.14 hetes kismama vagyok. A baba apja megmondta,hogy ő ezt nem akarja menjek abortuszra,de en nem mentem el. Ő külföldön dolgozik de semmi esetre sem akar hazajönni se miattam se a gyerek miatt.Felelősséget nem vallja azt mondta oldjam meg ahogy tudom.Egyépként 27 éves felnőtt férfiről van szó. Hívtam írtam neki de nem lehet elérni sem.Pedig azt mondta nyugodtan hívjak írjak neki...jan. 27. 13:21
51/73 anonim válasza:
Mindketten hibásak vagytok, mert nem tudtok felelősséggel dugni és mindenki számára egyértelműen kommunikálni.Felesleges egymásra mutogatnotok, mert egyformán hibáztatok.
52/73 anonim válasza:
Azt felejti el itt a sok ítélkező, aki a spermadonor pártján áll, neki adva igazat, hogy egy "férfi", egy tervezett terhesség vagy már a gyereknevelés ideje alatt is bármikor leléphet a család mellől azzal, hogy neki ez nem kell... Nem szokásom rosszat kívánni senkinek, de nagyon remélem, hogy a sok okostojás majd megtapasztja ezt a saját bőrén...
53/73 anonim válasza:
Nem támogatom a sperdadonort sem, de a spermafogadók közül is sokan elfelejtik ezt, amikor lefekszenek vele.A kérdező is ugyanezt tette.
54/73 anonim válasza:
52 nem adunk neki igazat, csupán arra világítunk rá, hogy nem mindig a csúnya gonosz férfi az egyedüli rossz a történetben, itt bizony a kérdező is hibázott.
55/73 anonim válasza:
#53 ilyen alapon akkor senki ne vállaljon gyereket?
56/73 anonim válasza:
A fogantatásnál ugyanúgy hibáztak, oké. Csakhogy az egyik fél vállalja a felelősséget, a másik meg nem. Ez a nem mindegy.
57/73 anonim válasza:
Az egyik fél vállalja a felelősséget igen,de naívan aztán csodálkozik hogy még mindig nem kell a gyerek...
58/73 anonim válasza:
#54 Viszont ebben a történetben a férfi a legrosszabb.
59/73 anonim válasza:
"#53 ilyen alapon akkor senki ne vállaljon gyereket?"
Nem.Mindenki úgy vállaljon, hogy a felmerülő problémákat is tudja kezelni.És ne csak a majdleszvalahogynak éljen.Aztán meg nyafogjon, ha mégsem lett sehogy, legalábbis pozitívan nem lett a valahogy.Ez itt mind a két félre érvényes.A kérdezőre és a gyerek apjára is.
60/73 anonim válasza:
58 biztos vagy te ebben? Csak mert nyílt lapokkal játszott, megmondta már nem egyszer, hogy ő nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!