Családtag nem örül a terhességnek?
9,10
Sajnálatos, hogy nem megy az értelmező olvasas. Gyakorljatok.
Nem, épeszű, jóérzésű ember nem beszél olyannak q terhességéről, akit az nem érdekel, vagy akiről tudja, hogy nem sikerül neki. Ennyi. Nem agysebesz szint.
15
Ugyan miért lenne ott? Ha nekik nem sikerül a terhesség, akkor nyilván felnőtt nőről van szó. Kizart, hogy nonstop a szuloknel lógna. De ha mégis, a szülőknek is van pici eszük jó esetben és leallítják vagy nem kérdezik Mancikat a terhessegrol, ha Jucika is ott van.
16 Ahham tehát a sikertelen rokont meg kell érteni, minden szinten, azt akinek meg sikerült az rohadjon meg és kussoljon. A rokonra mindenki legyen tekintettel, rá meg senki, elvégre neki sikerült. Undorító hozzáállás. Az ilyen rokon akkor ne is tartson kapcsolatot, mert ha ebben nem tud felnőttként viselkedni akkor másban sem.
Persze gondolom, ha idővel neki is összejön majd akkor az ő terhességét majd világgá lehet kürtölni és a vasárnapi ebédek indító témája lesz, elvégre akkor már mindent szabad....
Igen, én voltam a másik oldalon. Húgom első ránézésre terhes lett úgy hogy egy napot nem dolgozott életében, nem is volt szüksége rá, hiszen a férje szülei a seggük alá tették Budán egy családi házat, a férje eltartotta.
Ehhez képest én napi 9 órát güriztem ekkor már 5 éve, mellette a szabadságaim arra használtam, hogy orvosról orvosra járjak kivizsgálásokra és azon morfondíroztunk, hogy így merjünk-e felvenni csókot lakás vásárláshoz. (Egy ügyvédre is rávágtuk amúgy a telefont, miután eldöntöttül, hogy nem veszünk fel csokot és ő azt mondta "pedig kellene", kerestünk mást)
Igen vállalom, irigy voltam, és egyszerűen nem akartam vele találkozni. Mindig úgy szerveztük a szüleimhez a látogatás, hogy ne találkozzunk velük. Nekem meg volt a magam nyomora, nem volt szükségem arra, hogy a húgom emlékeztessen rá minden alkalommal, hogy milyen szerencsétlen vagyok és mennyire máshol kellene tartania az életemnek, mint ahol vagyok. Neki meg meg volt a maga boldogsága, örülhetett a babájának, a szüleimmel is együtt örömködhettek az unokának, teljesen felesleges lett volna oda az én mű mosolyom, hogy aztán otthon bőgjek minden ilyen alkalom után.
Mindenkinek jobb ilyenkor kerülni egymást. Neked is és neki is.
(Amúgy később nekem is lett gyerekem, de amíg terhes voltam igyekeztem csak annak beszélni róla, aki kérdezett, hiszen tudom, hogy ez a téma nagyon sok embert érinthet érzékenyen, nem tudja senki épp ki van túl egy vetélésen, vagy ki az aki évek óta próbálkozik)
17
Nos, vannak értelmes, empatikus emberek és vannak egoista bunkók. A te rendkívül intelligens szóhasználatoddal élve az értelmes "kussol", ha az adott téma xarul esik valamelyik jelenlévőnek, az egoista bunkóból pedig csakazártis ömlik a szó ugyanarról. Nem nehéz kitalalni, te melyik kategóriába tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!