Hányadik héten , hányadik hónapban lehet elmondani, bejelenteni az első vagy sokadik terhességet, rokonoknak, ismerösöknek,családtagoknak, szomszédoknak, fönöknek, munkatársaknak?
Munkahelyen megvárnám, hogy leteljen a 12-13. hét, illetve az sem mindegy, hogy próbaidő alatt van-e az ember.
Ami a családot, barátokat illeti szerintem nincs olyan, hogy " lehet". Akkor jelentitek be, amikor szeretnétek. Vannak, akik megváják az első trimeszter végét a biztonság kedvéért, vannak, akik nem. Mindenki maga érzi.
Szerintem ezt mindenki maga döntse el 😅
Erre nincs szabály vagy ilyesmi
Fiunkat
7 hetesen főnökömnek, nagyon közeli rokonoknak/barátoknak
18hetesen mindenkinek
2.babát nem mondtuk el senkinek, megis egy "barát" megtudta, elmondta sok embernek. Vetélés lett a vége.
Lányunkat
12hetesen közeli barátoknak, rokonoknak, 18hetesen mindenkinek.
Első baba
10. heten a szuk csaladnak
16. heten a többi csaladtagnak,barátnak
25. hetesen tudta meg mindenki
Masodik baba
16-18.heten tudtak meg a kozelebbi csaladtagok(3 hónappal az elso baba utan teherbeestem es varni akartunk, ameddig tudtunk, hogy ne legyen akkora a sokk:D)
30.het utan tudta meg veglegesen mindenki
Ezt a tudta meg mindenkit azért irom, mert ekkor osztottuk meg a fb-on, mivel vannak nagyon távoli rokonaink, barataink, es mivel velük ne talalkoztunk, igy kesobb osztottuk meg a hirt.
Most a harmadik babata varom,komplikaciok voltak az elején így
17.hetes voltam, amikor a sajat szuleim is megtudtak, anyukam jol ki is akadt:D
20.het korul a tagabb csalad is tudta(igazabol mar elrejtei sem tudtam volna, ezért is mondtuk el)
A tavoli rokonok meg nem tudjak, 23.hetes vagyok most.
Az első terhességet 6 hetesen már elmondtuk mindenkinek, pont családi összejövetel volt és amikor kérdezték mi a helyzet, nem hazudtunk.
Sajnos ez méhen kívüli terhesség lett.
A második terhességre anyósom kiadta h ne mondjuk el senkinek... 9 hetesen már mindenki tudta aki közelebbről ismert minket (nyáron úgyis mindenkinek feltűnt volna, hogy egy fröccsöt se iszok meg, nem nagyon lehetett titokban tartani), férjem 14 hetesen rakta ki a facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!