Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat
100%ra?
1. Jó ostoba vagy hogy védekezés nélkül szexelsz úgy hogy nem akarsz gyereket mert hát "eddig se lett terhes". Pláne hogy egy általad mindennek elhordott nővel. Azért arra jó volt hogy megdugd, most meg egyből haritanad a felelősséget.
2. Igaza van a felettem kommentelonek abban hogy egy orvos se kockaztatna az állását és a milliós fizetését azért hogy pár tizesert meghamisitson egy leletet. Ebből is látszik hogy nem álltál kétszer sorba..
3. Az hogy 3 hónapja menstruál számomra nem arra enged következtetni hogy 3 hónapja terhes. Mert ha így lenne akkor nem azt írták volna rá hogy korai graviditas, akkor egyértelműen látszana a gyerek az uhn.
Ez azt jelenti hogy nagyon rendszertelen neki a menstruációja, ha pedig így van akkor rohadtul nem lehet kijelenteni hogy ekkor vagy akkor kellett volna megjonnie.
4. 10 nap után kezdődik el általában a beágyazódás, annyi már ugye eltelt, nem kizart hogy valami változás már vegbement amit az orvos lát pl méhnyálkahártya megvastagodás, zárt méhszáj.
Szóval ne aludj túl nyugodtan.
2024. máj. 31. 06:15
#51 vagyok.
A hármas pont az akart lenni hogy *3 hónapja NEM menstruál.
2024. máj. 31. 06:18
Ahogy az 51-es is írta ez csak feltételezés. Ha 3 hónapja nem menstruál akkor az általa bemondott 19.-ei dátum lehet kitalált vagy a régebbi időszakból kalkulált dátum. Teljesen elképzelhető, hogy esetleg ovulált mert csak méhnyálkahártya vastagságot mért az orvos tehát embriót még nem látni. Az pedig megfelelhet egy korai várandósságnak. Az egyetlen furcsa dolog, hogy a korai graviditás szerepel a papíron, hiszen ezt ilyenkor nem szokták ráírni hanem majd csak akkor amikor már valóban látható ultrahangon a terhesség.
2024. máj. 31. 06:26
#53 szerintem elkepzelheto hogy rairta az orvos azért mert minden jel arra utal, attól hogy szívhang meg ilyenek még nincs. Valami diagnózist rá kellett írnia, nem irhatta azt hogy megvastagodott méhnyálkahártya.
2024. máj. 31. 06:38
55/81 A kérdező kommentje:
Tíz nap után nem mutatja ki a hüvelyi ultrahang hogy korai terhes ... Meg nem rá van hárítva ha nem fura az egész 19.én lefekudtunk és ő már két napra rá mondta hogy lehet terhes amikor még fel se lehet fogni hogy mivan tíz nap alatt nem derül ki hogy ő korai terhes gyerekek
56/81 A kérdező kommentje:
51.es válaszolónak válaszolnek erre a mondatara:"azért arra jó volt hogy megdugd."
Ehhez ketten kellettunk mind a kettőnk butasága és ha tutira tudnám hogy enyém én is másképp állnék ehhez. De tíz nap után hogy ilyen rövid részletet kap meg korai graviditas számomra vicc ilyen rövid idő alatt igen beágyazódhat de nem mutatja ki semmi fizikai lehetetlenség orvosokat hívtam azok is megmondták hogy kizárt dolog.
57/81 A kérdező kommentje:
A hüvelyi ultrahang 4-5 hét után mutatja ki nem tíz nap után
Semmilyen orvos nem küld e-mailen leletet.
2024. máj. 31. 08:02
59/81 A kérdező kommentje:
60/81 A kérdező kommentje:
Itt most az a lényeg hogy ilyen rövid időn belül igen teszt kimutathatja tény és való de még akkor elhittem volna neki ha tényleg olyan papírral jön amin az van írva hogy nem mutatható még ki de értitek valamit még is utalnának rá hogy van rá esély vagy bármi azt se mondta hogy az orvos mit mondott fura nekem az egész nem így zajlik le egy hüvelyi ultrahang meg nem tudom.. nekem itt valami bűzlik. Itt vagy az van hogy nem is terhes a nő csak jó össze szerkesztette a fotót vagy tényleg az de nem tőlem. Meg nagyon gyorsan akarja hogy haladjon a történet egyszerűen képtelen kivárni a jovoheti ultrahang után találkozni akartam vele mert ott kimutatja hány hetes és egyszerűen nem hagy békén hogy találkozzunk mert kifutunk az időből...
További kérdések: