Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat 100%ra?
Figyelt kérdés
Lehetetlennek tartom2024. máj. 30. 10:07
1/81 anonim válasza:
Bocsi, 10 napos terhesség nem létezik. Az utolsó menstruációtól számítva 6-7 hetesen már kimutatja, szívhanggal.
2/81 babyboom567 válasza:
10 napos terhességnél,még terhes sem vagy,mert az utolsó menszesz első napjától számítják a terhességet.
Tehát az első 2 terhességi héten még nem vagy terhes.innen kb 3-4 hét mire látszik bármi.
3/81 A kérdező kommentje:
19.én kellett volna megjönni neki,de nem jött meg és 19.én voltam a leányzóval és azt állítja,hogy terhes hüvelyi ultrahangon volt az alkalom után tíz nappal és a papírra az van írva graviditas látható,de én csak akkor voltam vele azelőtt nem. Nem értem.
2024. máj. 30. 11:02
4/81 anonim válasza:
Hat, ha terhes is, nem toled, az biztos.
5/81 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb!! Köszönöm! Akkor ez 1000%?
2024. máj. 30. 11:09
6/81 A kérdező kommentje:
Lehetetlen? Mert nem akarok hamar ünnepelni
2024. máj. 30. 11:10
7/81 anonim válasza:
Hát ha 19én kellett volna megjönnie neki és te aznap voltál vele akkor kizárt hogy te lennél az apa.
8/81 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom,hogy nagyon gyors
2024. máj. 30. 11:22
9/81 A kérdező kommentje:
Olyanokat mond,hogy hányingere van és már az alkalom után 3 napra rá ilyeneket írt hogy hányingere van szóval hogyha terhes is nem tőlem az tuti fix
2024. máj. 30. 11:23
10/81 anonim válasza:
Ha biztos csak akkor voltál vele akkor nem a tiéd. Korábban nem voltatok együtt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!