Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat 100%ra?
Ha 19-én kellett volna megjönnie, akkor akár már láthat korai terhességet az orvos, de akkor május elején volt az együttlét. És simán lehetett egy hete hányingere.
Ha a 19-ei aktusból lenne terhes, azt még nem látná most az orvos.
Nem, 2-3 héttel aktus után jöhetnek a tünetek, ezért írtam, hogy a május eleji együttlét után simán lehet már hányingere. A 19-ei után még nem, több nap, mire megtörténik a beágyazódás, és csak ezután kezd el termelődni a hcg nevű hormon, ami a tüneteket okozza.
(az én gondolatom az, hogy ő 19-én már tudta, hogy terhes, és gyorsan még meg akart fogni magának)
Láttam igen küldte schreenshootba hogy küldte neki a nőgyógyász emailen keresztül.az van oda írva hogy korai graviditas látható
De ez teljesen kizárt hívtunk több orvost
Ha 19 kellett volna neki megjonni es ekkor voltal vele egyutt akkor nem a tied.
A kimaradt menstruacional a terhesség 4 hetesnek szamit. Ami annyit jelent, hogy kb 8an kellett volna megfogannia a babanak. Ha 10 nappal a kimaradt menstruacio utan ment ultrahangra akkor kb 5-6 hetes terhes lehet.
At akar vagni, mert tuti hogy nem a tied.
Max következő orvosin ragaszkodj hozzá hogy vele tartasz es kerdezd meg a dokit hogy mikor fogant a baba ezek alapjan. Aztan menekulj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!