Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tíz napos terhességet a...

Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat 100%ra?

Figyelt kérdés
Lehetetlennek tartom

2024. máj. 30. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:

Azabaj nem tudok képet csatolni nem mutatja ki nekem,de ő ilyen hebre lány vagyis úgy értem hogy kelekótya siet vele sürgetni akarja pedig megmondtuk hiába mész 10 nap után nem mutat ki semmit jovoheten kell visszamennie azután kapok tőle megint egy eredményt és ha továbbra is fura a dolog én fogom elvinni egy nőgyógyászhoz! Mert képesek lefizetni vagy egy olyat beleiratni amivel félre

tudnak vezetni engem. Ez a státusza:

Vag Ultrahang:az uterus 45 x32mm, endometrium 8mm vastag,benne jelenleg graviditas látható.

Diagnózis:korai graviditas

Menses postpon

Diagnózis:szekunder amenorrhea

javaslat:1 hét múlva controll ultra hang

Ez van beleírva

2024. máj. 30. 13:58
 32/81 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon valószínű, hogy át akar verni a csaj, de tényleg nem ártana, ha valahogy fel tudnád tölteni azt a leletet, hátha van ott még más is, ami arra utal, hogy molyen idős terhességet látott.

Ugyanis extrém esetben csúszhatott annyit az ovuja, hogy a várt vérzés napján volt csak, és azt elcsíphettétek.

Továbbá én előkerestem az első papíromat a terhességemről, és hiába nem látszott még semmi, csak 8 mm endometrium + helyben csináltunk egy pozitív pisitesztet, azt írta a papírra a doki, hogy "Rendkívül korai terhességről van szó.", a diagnózis pedig "Terhesség, bizonyított". (Utolsó mensim dec. 27-én volt, ez a vizsgálat pedig jan. 25-én).

Szóval 0,01% esély mégis lehet ezek alapján...

2024. máj. 30. 14:01
 33/81 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs. Az valami hihetetlen lenne hogy 19.én kellett volna megjönni és mi akkor fekszünk le és rá tíz napra kimutatja azért mert nem jött meg hát az lehetetlen mindenki azt mondja. Hát kiderül előbb utóbb.. remélem nem csíptük el ahogy mondod..
2024. máj. 30. 14:12
 34/81 A kérdező kommentje:
Az nincs benne hogy mennyi idős a terhesség nem utal rá semmi viszont jovoheten vissza kell mennie ott már biztos ki fogja mutatni!
2024. máj. 30. 14:21
 35/81 A kérdező kommentje:
Szerintem mástól van!
2024. máj. 30. 14:21
 36/81 babyboom567 ***** válasza:
82%

És ez amit írtál, mindenkinek elkerülte a figyelmét hogy:

"Diagnózis:korai graviditas

Menses postpon

Diagnózis:szekunder amenorrhea

javaslat:1 hét múlva controll ultra hang

Ez van beleírva"

"Szekunder amenorrhea fennállásakor a páciensnek korábban már volt menzesze, de több mint három hónapja nem menstruál."

Tehát a csaj már 3 hónapja nem menstruál,és tud is róla,hisz az orvos csak tőle tudhatja.

Ha te kizárólag 19.-én voltál vele, teljesen kizárt dolog,hogy a te gyereked legyen,akkor sem ha terhes.

2024. máj. 30. 14:52
 37/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2024. máj. 30. 14:54
 38/81 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy az óvszeren nem úsznak át a katonák, ügyes próbálkozás :)

Ha tényleg a tiéd lenne, az orvosi csoda lenne, 10 napja voltatok együtt, és már 6-8 hetes terhes és hányingere van, aha. Ugyanis a hányinger akkortól van, ha van. Leírtuk már: ha pont ovulációkor is lettetek volna együtt, védekezés nélkül, akkor is 2 hét, mire kimutatja a terhességi teszt, és még több hét, mire látja az orvos. (Most nem írom le újra, hogy hány napig vándorol a megtermékenyített petesejt, beágyazódás hány nap stb.)

Kérjen DNS tesztet, nyugodtan. Úgysem a tiéd. Annak kell fizetnie a DNS tesztet, gyerektartást, akié a gyerek, aki a biológiai apa, akire ez rábizonyosodik, ha pereskedés lesz.

Lehet több férfival eljátssza ezt, azt reméli, hogy kis pénzt bevasal rajtatok. Erre van egy szó: undorító. Mondom ezt nőként. Nem az, hogy több férfival volt együtt, az magánügy. Hanem a hazugság, a megtévesztés, a pánikkeltés, a zsarolás.

2024. máj. 30. 15:09
 39/81 A kérdező kommentje:
Így ahogy mondod mert ha mondaná hogy figyelj lehet terhes vagyok de nemtudom hogy kitől mert voltam előtted valakivel emberszámba tudnám venni de ezek a zsarolások kihányom a belem tőle. Meg "minél előbb kell beszélnünk" mielőtt lesz szivhang na két hét se telt el . Azt mondtam neki jovoheten megyy ultrahangra utána beszélhetünk de ugye problémásak a szülei elmondta otthon így ezek után biztos hogy nem találkozom vele.
2024. máj. 30. 15:17
 40/81 A kérdező kommentje:
De biztos hogy nem tőlem van mert valami itt nem stimmel 10nap alatt nem mondja meg semmilyen gép semmilyen orvos több ember is írja itt!!!
2024. máj. 30. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!