Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetrol 11hetre tortenhetett...

10hetrol 11hetre tortenhetett baj?

Figyelt kérdés

Kerek 10hetesen voltam uh-n legutobb, visszahivott a doki a 12.het elott meg egy uh, most az lenyegtelen is h miert, nem a terhesseghez van koze, lenyeg h 11+4 leszek akkor.

Elofordulhat h ezalatt az egy het alatt mindefele jel nelkul vmi baj tortent megallt a fejlodesben vagy ilyesmi? Hetfon lesz az uh egyebkent. Annyira furcsan erzem magam minden tunetem megszunt, olyan erzes mkntha nem is lennek terhes…

Mennyire gyakori h a 10.het utan all meg a magzat a fejlodesben?

Ugy tudom inkabb elobb szokott tortenni

ma 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

8.hét után már elég jók az esélyek.

De sajnos bizony előfordulhat utána is baj.

10.hét körül az is gyakori, hogy megszűnnek a tünetek. Nem szabad egyből rosszra gondolni, pláne, hogy tenni ellene amúgy se lehetne.

Nyugodj meg, légy pozitív.

ma 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem egész terhességem alatt szinte semmi tünetem nem volt, annyi, hogy pár hétig feszült a mellem, az is csak éjszaka, meg amikor már nagyobb volt a pocakom, vizesedtem. Az "alany" tegnap már a 16 hónapot töltötte, lassan másfél éves, nagyon durva:) azt mondják, a tünetekre nem szabad és nem is kell alapozni, nem jelent semmit, hogy van, vagy nincs, és az sem jelent vetélést, ha hirtelen elmúlnak! Hiszen azért kevesen vannak szerencsére, akik egész terhesség alatt rosszul vannak. Orulj neki, ha jól vagy! Gondolkodj pozitívan, valószínűleg nincs semmi baj.
ma 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Mindig történhet baj, de pozitívan kell hozzá állni. Nekem 36 hetesen történt. Semmi tünet nem volt, "csak" nem mozgott.
ma 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Jezus utolso, nagyon sajnalom.

Nekem is van ismerosom aki 24 hetesen vetelt el, nekem meg 28.hetre szuletett a masodik gyerekem. De az elso trimeszterben sose izgultam, mkst valamiert megis

ma 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!