Volt mar valaki terhes 6 honapi csaszarmetses utan. En nem vagyok terhes csak szeretnem tudni hogy nem tortenhet kritikus hejzet az en babam Meg halt 3 nap utan a csaszarmetses utan es nagyon szeretnek bărbat s bocsi a hejes irasert!!!?
Figyelt kérdés
Volt mar valaki terhes 6 honapi csaszarmetses utan2021. márc. 22. 17:46
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kérdező 😢 nem ajánlják ilyen hamar csaszar után a következő babát de mindenki másképp gyógyul. En elmennek a helyedben egy orvoshoz és megnezetnem a heget, milyen állapotban van. Abból ő meg tudja mondani, hogy mikor lehet belevágni. Nagyon drukkolok neked kérdező. Borzasztó lehet elveszíteni egy babát 😢
2/3 anonim válasza:
Nekem is csm.volt,a dokim azt mondta,ma már ajánlás szerint nem kell kivárni az egy évet,lehet fél év után is próbálkozni. Mire megnő a hasad,addigra úgyis elmegy egy év ha 6 hónaposan teherbe esel.
Sok erőt neked,részvétem.
Kívánok neked legközelebb egy jó terhességet és egészséges kisbabát. Aki elment,angyalként figyel,vigyáz rátok.
3/3 anonim válasza:
5 hónapos volt a legnagyobb, amikor megfogant a második. Semmi probléma nem volt a várandóssággal, se tünet, se probléma nem állt fenn. Vbac szültem, picit több, mint egy év különbséggel. 😊 Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen a második kisbabátokkal! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!