Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi rosszullét enyhül,...

Terhességi rosszullét enyhül, ha hányok?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon nehezen hánytam, ha beteg voltam, akkor is, csak rosszul éreztem magamat.

Most is sokat vagyok rosszul, de nem tudok hányni. Néha már azt érzem, hogy jobb lenne kidobni. Ma ahogyan az ágyban feküdtem és néztem elsétálni előttem a férjemet, már a mozgásától forgott a gyomrom. Sokszor öklendezem is, főleg, ha annyira rosszul vagyok, hogy kimegyek a fürdőbe, ott a wc látványától már kivagyok, de nem hányok. Erőltessem vagy nem lesz jobb?

tegnap 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis ideig, mondjuk fél órát jobban lettem utána.
tegnap 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hányjál, hátha jobb lesz tőle. Megmondom az igazat, nekem nem lett sokkal jobb hányás után, nem olyan volt mint amikor elkapom a hányos vírust, olyankor sokkal jobb lesz utána. De ez én vagyok, lehet hogy veled máshogyan lesz.
tegnap 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb a terhesség az egyetlen olyan rosszullét amin a hányás sem segít.

Hányós betegség esetén azért jobb, mert a gyomortartalom okozza a gondot és az kiürül.

Én se hánytam első babával sem, és most a másodikkal sem. Pedig néha nekem is az volt a fejemben, milyen jó lenne, legalább elmúlna...persze nem múlik csak terhesség nélküli tapasztalatból indul ki az ember.

A hányingerre nekem az evés jött bem..csoki vagy gyümölcs.. kb 20 percre jó volt...csupán az első falat ment le nehezen az undor miatt, aztán mintha elvágták volna.

Próbálj enni könnyen csúszó dolgokat, joghurt, fagyi, lédús gyümi. Hátha segít kicsit.

tegnap 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ideig-óráig jobb volt, megkönnyebbültem kicsit. De pont ahogy az előttem szóló írja, sajnos hamar visszatért a probléma, nem múlt el, mint egy vírusos betegség esetén.
tegnap 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem segített. Reggel kidobtam a taccsot, másnap reggelig hányinger nem volt. Más igen..pl szédülés.

De egy próbát megér szerintem. Nagyon rossz egész nap émelyegni .

tegnap 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem segített, nem múlt el teljesen az émelygés, de határozottan kevésbé émelyegtem utána.

Mondjuk nekem nem az éhségtől és a sok savtól van brutális hányingerem, hanem akkor, ha éppen van étvágyam és jóízűen megeszek egy nagyobb adag ételt (ami amúgy nem nagy adag, csak most ehhez az állapothoz képest az), na és olyan érzés utána, mintha órákon át nem tudnám megemészteni, ezért ha ezt kihányom utána sokkal jobbam vagyok.

tegnap 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
3 vészes hányásos terhesség után a válaszom: nem. Hánytam, azt hittem, hogy megoldotta a problémát, de pár perc múlva ugyanolyan szarul voltam.
tegnap 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!