Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azokhoz a kismamákhoz illetve...

Azokhoz a kismamákhoz illetve anyukákhoz szólna a kérdésem akik a terhességük alatt szedték/szedik a Vombee nevű gyógyszert . Nálatok az elhagyása után jelentkezett-e alvászavar? Hogy lehet fokozatosan leépíteni a gyógyszert ?

Figyelt kérdés
Jelenleg 29 hetes vagyok, sokszor próbáltam leépíteni de eddig sikertelen volt .

#hányás #terhességi rosszullét #terhességi hányás #Vombee #Terhesség alatt szedhető gyógyszer
jan. 26. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:
En most kezdtem el szedni a 7.heten, de erdekelne h mit jelent h sikertelen a leepites?
jan. 26. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Érdemben nem tudok válaszolni de az elmúlt hetekben láttam itt 1-2 ezzel kapcsolatos kérdést. Érdemes lenne rákeresned, mert ott többen is írtak.
jan. 26. 11:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Sikertelen leépítés sajnos azzal jár, hogyha előző este nem veszem be másnap hányinger-hányás jelentkezik.

Köszönöm a válaszokat

jan. 26. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is fennállt alvászavar mikor elhagytam de 1-2 hét után elmúlt.. :) kitartas. Én 25 hét körül tudtam lerakni..
jan. 26. 19:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as te hogy tudtad lerakni ?
jan. 27. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a 16. hétig szedtem, de nekem nem volt leépìtés csak simán abbahagytam. Még pár napig megvolt az émelygés illetve pár hétig az étvágytalanság, de megmaradt már bennem minden. Alvászavarral problémám nem volt utánna, én a szedése alatt aludtam át szinte az egész napot, de másképp sajnos egy korty vizet is kihánytam.
jan. 27. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:

De jó neked !

Remélem, hogy én is minél hamarabb le tudom tenni .

jan. 28. 22:27
 8/8 Klaudya90 válasza:
Szia, 35 hetes kismama vagyok,de én még most is szedem,mert egész terhesség alatt mindentől öklendezek,rosszul vagyok, még most is. Alvászavar nálam most van,hiába veszem be, egyáltalán nem tudok aludni. Viszont ha nem veszem be, reggel kutyamód rosszul vagyok,és egész nap. Volt már, hogy pár napig nem szedtem,más probléma miatt,de nem esett nehezemre nem szedni.Miután rendbe jöttem vissza is tért a hányinger,öklendezés, és újból elkezdtem szedni.
febr. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!