Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azokhoz a kismamákhoz illetve...

Azokhoz a kismamákhoz illetve anyukákhoz szólna a kérdésem akik a terhességük alatt szedték/szedik a Vombee nevű gyógyszert . Nálatok az elhagyása után jelentkezett-e alvászavar? Hogy lehet fokozatosan leépíteni a gyógyszert ?

Figyelt kérdés
Jelenleg 29 hetes vagyok, sokszor próbáltam leépíteni de eddig sikertelen volt .

#hányás #terhességi rosszullét #terhességi hányás #Vombee #terhességi vészes hányás #Terhesség alatt szedhető gyógyszer
tegnap 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
En most kezdtem el szedni a 7.heten, de erdekelne h mit jelent h sikertelen a leepites?
tegnap 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdemben nem tudok válaszolni de az elmúlt hetekben láttam itt 1-2 ezzel kapcsolatos kérdést. Érdemes lenne rákeresned, mert ott többen is írtak.
tegnap 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Sikertelen leépítés sajnos azzal jár, hogyha előző este nem veszem be másnap hányinger-hányás jelentkezik.

Köszönöm a válaszokat

tegnap 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is fennállt alvászavar mikor elhagytam de 1-2 hét után elmúlt.. :) kitartas. Én 25 hét körül tudtam lerakni..
tegnap 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!