Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt jelentkező...

Terhesség alatt jelentkező alvászavar?

Figyelt kérdés
kb. 2 hete minden éjjel úgy ébredek, hogy szakad rólam a víz és "fulladok", valamilyen nyomásérzést érzek a szivemnél, gyomromnál. Igazán el se tudom mondani mi ez, de borzasztó érzés. Nagyon nehezen tudok megnyugodni, alig tudok visszaaludni, aminek persze másnap megvan az eredménye, csak kóválygok. Már teljesen kikészülök, ha sötétedik és tudom, hogy megint itt az este, ugyanez lesz. Van valami tippetek? 30 hetes km
2012. jan. 30. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Korábban semmi hasonló nem fordult elő veled?

Nem nyomhat a baba valami ideget fekvő helyzetben? Nem próbáltál valami más pózban aludni?

2012. jan. 30. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Soha ez előtt nem volt még ilyen. Kanapén tudok valamennyire normálisan aludni. Már tiszta stresszbe vagyok, ha le kell feküdni.
2012. jan. 30. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Én is ágyat váltottam. A kanapé keményebb, sokkal jobban alszom ott, mint a franciaágyon. Ott én sem kapok rendesen levegőt, ráadásul még a hátam is fáj. A kanapé az igazi! Ez már így is lesz a hátralevő időben.

28 hkm.

2012. jan. 30. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos ez valami hormonális dolog. Nem minden kismamánál jelentkezik, de előfordul - sajnos velem is, mikor a fiamat vártam. Jóformán egész éjjel (nem aludtam) ez az állapot több hónapig zajlott. Ha 3-4 órát aludtam, az már jónak számított ez úgy a 18 héttől tartott a 30 hétig. Borzasztó volt, nagyon kimerültem.

Amit ajánlok, az a homeopátia: kismamák is szedhetik, semmi baja nem lesz a babának - a Sedafif PC nagyon jó nyugtató, és nem okoz rászokást.

2012. jan. 30. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jan. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!