Terhesség alatt jelentkező alvászavar?
Korábban semmi hasonló nem fordult elő veled?
Nem nyomhat a baba valami ideget fekvő helyzetben? Nem próbáltál valami más pózban aludni?
Én is ágyat váltottam. A kanapé keményebb, sokkal jobban alszom ott, mint a franciaágyon. Ott én sem kapok rendesen levegőt, ráadásul még a hátam is fáj. A kanapé az igazi! Ez már így is lesz a hátralevő időben.
28 hkm.
Sajnos ez valami hormonális dolog. Nem minden kismamánál jelentkezik, de előfordul - sajnos velem is, mikor a fiamat vártam. Jóformán egész éjjel (nem aludtam) ez az állapot több hónapig zajlott. Ha 3-4 órát aludtam, az már jónak számított ez úgy a 18 héttől tartott a 30 hétig. Borzasztó volt, nagyon kimerültem.
Amit ajánlok, az a homeopátia: kismamák is szedhetik, semmi baja nem lesz a babának - a Sedafif PC nagyon jó nyugtató, és nem okoz rászokást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!