Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is aki nem bír aludni...

Van más is aki nem bír aludni hajnalok hajnalán?

Figyelt kérdés
Most itt kuksolok, fél 2 óta nem bírok aludni,csak forgolódtam az ágyban. Az előbb bőgtem már egy sort dühömben,mérgemben,mert ugye ilyenkor aludnom kéne. Az a gáz,hogy max fél 7-kor ébrednek a gyerekek,irány az ovi. És ez rendszeres. Van ezzel más is így? Valami megoldás esetleg? Köszönöm. 11hkm.

2012. jan. 17. 04:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelen! :)

Régen is eléggé bagoly voltam, de amióta terhes vagyok teljesen felborult a rendszer. Ma pl bealudtam este 7 körül (nem akartam, normálisan éjfél előtt nem nagyon szoktunk lefeküdni, csak ledőltem kicsit a kanapéra tv-zni, mert nagyon fájt a derekam), a férjem 10 körül ébresztett, hogy egyek valamit mert ugye a vacsi így kimaradt. Azóta nem tudok aludni. Én mondjuk könnyebb helyzetben vagyok, mert az első babát várom és itthon vagyok.

Na most ezzel nem segítettem sokat :) De legalább tudod, hogy nem vagy ezzel egyedül. Ha meglesz a baba, úgyis sokat kell éjszakázni, legalább hozzászokunk.

31 hkm

2012. jan. 17. 05:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia:)!Nem vagy egyedül sorstárs:)!Én sem tudok aludni, 9 körül lefeküdtem a nagyobbik lányommal, háromnegyed 12-től fél 3-ig neteztem és már háromnegyed 5-től fel vagyok:(!A lányomnál nem volt így, jó akkor is többször fel keltem wc-re, de utána vissza tudtam aludni, na ezzel a manócskával sajnos nem megy:(!Különben meg a fiatalúrnak mindig akkor a legaktívabb, amikor éppen aludni szeretnék:()!Kitartás:)!Nagyon boldog babavárást mindenkinek:)24 hkm
2012. jan. 17. 05:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok, mióta kiderült a Kicsi (jan.2.), nem alszom. 2kor kipattan a szemem és fetrengek, nagyon durva, és ötletem sincs, mitől fogok végre aludni. Vagy mikor.
2012. jan. 17. 07:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem alszom már de már vasárnap szülnöm kellett volna. :O Első terhességemmel is így voltam, meg tulajdonképpen ez normális is,h. A végén nem nagyon alszik az ember. Türelmetlen vagyok, félek, izgulok, várom, nem várom :D. Tudom nektek ajánlani a Sedatif PC nevű homeos szert, akár babáknak is lehet adni majd. Nyugtató hatású ill. alvásproblémákra is nagyon jó.
2012. jan. 17. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.... most vagyok 18 hetes, de már hetek óta nem alszom 4-6 óránál többet. Úgy ébredek az éjszaka közepén mintha kipihentem volna magam, aztán meg csak kínlódok.

De már kezdem megszokni. :) Mondjuk napközben sem vagyok álmos, úgyhogy biztos elég az amit alvással töltök. Pedig előtte 8-10 órákat bírtam aludni.

Tegnap elaludtam a tv előtt fél 10-kor. Aludtam egy fél órát, utána meg hajnali kettőig néztem a plafont. :) Reggel hatkor meg csörög az óra.

Hát ez van...én is úgy fogom fel mint az első..:) legalább rákészülök az éjszakázásra. :)

Ne idegeskedj rajta, mert csak felhergeled magad és biztos nem tudsz újra elaludni. Van egy ismerősöm akinek hajnal 4-kor pattan ki a szeme. Felkel, megcsinálja a gyereknek meg a férjének a reggelit és aztán visszabújik az ágyba. Így valamivel mégiscsak eltölti az időt. :)

2012. jan. 17. 09:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen :) már unom az éjszakázást. :)

A terhesség eleje óta a két kezemen meg tudom számolni, hány éjszakát aludtam át (pisiszüneteket nem számolva), majdnem minden éjjel virrasztok 3-4 órát, aztán zombi vagyok délelőtt.

26 hkm.

2012. jan. 17. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is jelentkezem. Bár én még makacsul tartom magam ahhoz, hogy csakazért sem szállok ki a meleg ágyikóból, mert akkor méginkább kiröppen az álom a szememből.

Nálam két hete állt be az a rendszer, hogy a kb. este 10 órai elalvásomat követően éjfél előtt felkelek pisilni (ez teljesen független attól, hogy mennyit ittam estére), ezután 3 és 4 óra között - ekkor a legaktívabb a babám is - majd 5 órakor, de ekkor csak fél hatig bírok fennmaradni, a következő "ébredésem" 7 óra körül van. Ahogy elnézem, ez nem is annyira rossz arány.

Megoldás? Ha valaki tud valami hatékony megoldást, azt én is nagyon megköszönném :)

33 h km

2012. jan. 17. 10:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom én is. 9 fele már lefekszem, de 1-2 óra fele felébredek pisilni (előtte is volt, csak akkor könnyebben visszaaludtam), utána van vagy 2 óra mire visszaalszom:(

Egyszer nem mentem ki pisilni, akkor gyorsabban ment a visszaalvás, de ha nagyon muszáj, úgy se tudok elaludni...

6 előtt kicsivel meg kelek, mert meló van.

Nappal fáradt vagyok, de már délután nem fekszem le, mint pár hete, hátha jobban megy az éjszakai alvás.

10+3 h km

2012. jan. 17. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:

éjféltől 3ig hogy lehet netezni??

Mit lehet annyit netezni?

inkább szexelnétek!

2012. jan. 17. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt tudjátok egyébként hogy fiatok vagy lányotok lesz? Nem lehet esetleg ez a "kapocs"? :)
2012. jan. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!