Van más is aki nem bír aludni hajnalok hajnalán?
Jelen! :)
Régen is eléggé bagoly voltam, de amióta terhes vagyok teljesen felborult a rendszer. Ma pl bealudtam este 7 körül (nem akartam, normálisan éjfél előtt nem nagyon szoktunk lefeküdni, csak ledőltem kicsit a kanapéra tv-zni, mert nagyon fájt a derekam), a férjem 10 körül ébresztett, hogy egyek valamit mert ugye a vacsi így kimaradt. Azóta nem tudok aludni. Én mondjuk könnyebb helyzetben vagyok, mert az első babát várom és itthon vagyok.
Na most ezzel nem segítettem sokat :) De legalább tudod, hogy nem vagy ezzel egyedül. Ha meglesz a baba, úgyis sokat kell éjszakázni, legalább hozzászokunk.
31 hkm
Én is így vagyok.... most vagyok 18 hetes, de már hetek óta nem alszom 4-6 óránál többet. Úgy ébredek az éjszaka közepén mintha kipihentem volna magam, aztán meg csak kínlódok.
De már kezdem megszokni. :) Mondjuk napközben sem vagyok álmos, úgyhogy biztos elég az amit alvással töltök. Pedig előtte 8-10 órákat bírtam aludni.
Tegnap elaludtam a tv előtt fél 10-kor. Aludtam egy fél órát, utána meg hajnali kettőig néztem a plafont. :) Reggel hatkor meg csörög az óra.
Hát ez van...én is úgy fogom fel mint az első..:) legalább rákészülök az éjszakázásra. :)
Ne idegeskedj rajta, mert csak felhergeled magad és biztos nem tudsz újra elaludni. Van egy ismerősöm akinek hajnal 4-kor pattan ki a szeme. Felkel, megcsinálja a gyereknek meg a férjének a reggelit és aztán visszabújik az ágyba. Így valamivel mégiscsak eltölti az időt. :)
Igen :) már unom az éjszakázást. :)
A terhesség eleje óta a két kezemen meg tudom számolni, hány éjszakát aludtam át (pisiszüneteket nem számolva), majdnem minden éjjel virrasztok 3-4 órát, aztán zombi vagyok délelőtt.
26 hkm.
Én is jelentkezem. Bár én még makacsul tartom magam ahhoz, hogy csakazért sem szállok ki a meleg ágyikóból, mert akkor méginkább kiröppen az álom a szememből.
Nálam két hete állt be az a rendszer, hogy a kb. este 10 órai elalvásomat követően éjfél előtt felkelek pisilni (ez teljesen független attól, hogy mennyit ittam estére), ezután 3 és 4 óra között - ekkor a legaktívabb a babám is - majd 5 órakor, de ekkor csak fél hatig bírok fennmaradni, a következő "ébredésem" 7 óra körül van. Ahogy elnézem, ez nem is annyira rossz arány.
Megoldás? Ha valaki tud valami hatékony megoldást, azt én is nagyon megköszönném :)
33 h km
Csatlakozom én is. 9 fele már lefekszem, de 1-2 óra fele felébredek pisilni (előtte is volt, csak akkor könnyebben visszaaludtam), utána van vagy 2 óra mire visszaalszom:(
Egyszer nem mentem ki pisilni, akkor gyorsabban ment a visszaalvás, de ha nagyon muszáj, úgy se tudok elaludni...
6 előtt kicsivel meg kelek, mert meló van.
Nappal fáradt vagyok, de már délután nem fekszem le, mint pár hete, hátha jobban megy az éjszakai alvás.
10+3 h km
éjféltől 3ig hogy lehet netezni??
Mit lehet annyit netezni?
inkább szexelnétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!