Van más is aki nem bír aludni hajnalok hajnalán?
10-es válaszoló: szerintem nem függ össze a nemmel, és neki is vannak ilyen-olyan napjai. Illetve éjszakái (amit persze ő nem tud) :) van, hogy egészen nyugis éjszaka, és (igaz, ez sokkal ritkább) van, hogy áttáncolja az éjszakát...
Egyébként kislánynak mutatta magát eddig 2x.
A 26 hetes kismama vagyok újra :)
Én nem Tőle nem tudok aludni....:) 18 hetes vagyok, nem érzem még hogy mocorogna és már több mint egy hónapja nem alszom rendesen.
Szerintem a kérdező, aki 11 hetes, sem azért nem alszik mert táncol a pici éjszakánként. :)
Mi még nem tudjuk egyelőre, hogy kisfiú vagy kislány...
Amióta kiderült a várandósságom, azóta probléma nálam is az alvás. Pedig korábban soha nem volt ilyen gondom. Viszonylag hamar elalszom, kb. fél tízkor, majd hajnali kettőkor ébren vergődöm...hajnalban nagy nehezen visszaalszom még 1-2 órára. Az egész napomra rányomja a bélyegét, kedvtelen vagyok, ugyanakkor nem vagyok álmos, csak tompa, lelassult.
Kb. 3 hete kipróbáltam azt a módszert, hogy megiszom lefekvés előtt egy csésze citromfű teát, ettől kicsit jobb lett, voltak nyugodtabb éjszakák és voltak változatlanul éberek is.
Amikor betöltöttem a 10. hetet, hirtelen nagy javulás történt. Nem tudom, hogy spontán történt, vagy az időközben elkezdett Magne-B6-nak köszönhetem, de 1 hete újra alszom!Napközben pedig ugyanolyan fitt és pörgős vagyok, mint régen. Nagyon jó érzés.
Az éjszakai virrasztásnál nekem az olvasás segített, volt, hogy fél óra múlva már vissza is tudtam aludni. Próbáld ki!
11 hetes kismami
Sziasztok!!!
32 hetes kismama vagyok kisfiam lesz és nálam az alvásprobléma most kezdödött!!!Van már egy 7 éves kislányunk vele nem volt ilyen problémám!! Én is már alszom 7 8 körül és hajnalban ébredek!! Az orvosom azt mondta sajnos ezzel nem lehet semmit csínálni!!! :-( Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!