12.hetesen normális ez a rosszullét?
Figyelt kérdés
Mindjárt 12 hetes terhes leszek. Már egy hónapja annyira rosszul vagyok minden nap egész nap,hogy valami hihetetlen és úgy érzem csak rosszabb. Mostmár reggel és este/éjjel is hányok. Képtelen vagyok bárhova elmenni vagy bármit is csinálni,nehéz állva maradnom,mintha alig kapnék levegőt vagy rettentően fáradt lennék pedig lenne dolgom és hivatalba is elkell mennem. Hányinger egész nap,reflux is gyötör. Próbálok egész nap keveset eszegetni de nem segít. Fogmosástól undorodom,azonnal elhányom magam. Ha csak ételre vagy egyes tárgyakra ránézek még rosszabbul leszek. A hajsamponomtól is rosszul vagyok,még a víz illatát sem bírom. Aki ennyire rosszul volt,hogyan viselte? Én már minden nap sírok,nemtudom mikor lesz vége de úgyérzem nem megy tovább és hisztirohamot kapok. :( Tippek?ma 19:45
2/3 anonim válasza:
Én is kitartást kívánok. Hasonlóan voltam. Szinte be voltam zárva. Össze vissza jött a hányás. Volt, hogy fulladásig. Első trimeszteri vérvétel is nagyon necces volt. Talán vombee-t irass hátha segít. Első hetekben segített vmennyit de később én azzal is hánytam. (Habár anélkül lehet, hogy még jobban jött volna.) 12.hét után még hetekig volt nálam sajnos rosszullét hányással.
3/3 anonim válasza:
Talán nem ennyire, de majdnem ennyire rosszul voltam az első babámmal. Nekem a legdurvább része a 14-15.hétig tartott. Ugy igazán a 20.héttől volt elviselhetőbb. A gyomrom viszont csak szülés után lett teljesen a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!