Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két Utrogestan tablettát...

Két Utrogestan tablettát szedek, reggel és este. Este bevettem, de azonnal kihánytam. Mit tegyek? Vegyem be megint a kettőt?

Figyelt kérdés

nov. 21. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Használd hüvelybe, akkor nem hányod ki. És kevésbé is okoz mellékhatást. És még a felszívódása is jobb...
nov. 21. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ajánlott inkább hüvelybe használni... Jobb a felszívódása is
nov. 21. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Huvelybe jobb.
nov. 21. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Sajnos van egy hematómám, ami még mindig ürül. Ezért nem lehet hüvelybe használnom.
nov. 21. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En ugy tudom hematoma mellett is lehet szedni az Utrot.
nov. 21. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Ha nem ömlik a vér, mint a Niagara, akkor semmit nem befolyásol...
nov. 21. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A hematóma nem akadálya annak, hogy hüvelyben használd. Nekem is van, és hüvelyben használom. Ahogy fentebb is írták, akkor nem ajánlott, ha dől belőled a vér.
nov. 21. 22:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kórházban tanácsolták, hüvelybe csak akkor használjam, mikor már elmúlt az erős barna folyásom. Este végül megkérdeztem az orvosomat és ő azt mondta, hogy vegyem be újra a két szem tablettát.
nov. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!