6 hetes vagyok utrogestan tablettát szedek mégis rózsaszínezek de csak törlésnél ugye megmaradhat a baba?
Én felkeresnék egy ügyeletes klinikát. Jobb félni mint megijedni. Ne várd meg hogy ismét baj legyen.
Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
19 hkm
Azért egy UH nem ártott volna.
Az utrogestan jó, én is szedtem barnázás miatt, minden rendben volt. De csak akkor segít, ha progeszteronhiány okozza.
Szerintem az orvos megtette, amit meg tudott, az Ulrogestan segíthet.
Az a baj, hogy ha valami miatt el ,,akar" menni a baba, ebben a korban nem tudják megmenteni. Nekem is az orvos mondta, hogy ha nem muszáj nem nyúlkál, engem az első vizsgálaton kívül csak 24 hetesen vizsgált meg először kézzel.
Feküdjél, szedd a tabit, a rózsaszínes cucc még nem vér, és amíg nem kezdesz görcsölni, szerintem annyira nem kell aggódnod, ez még nem jelenti azt, hogy elvetélsz.
Nekem 9 hetesen volt rózsaszínes folyásom, amiért elmentem a dokihoz, és mondta, hogy az azért volt, mert a baba vérkeringése akkor kapcsolódott össze az enyémmel, pár napig tartott, aztán elmúlt, én nem kaptam rá semmit. Nyilván félsz a vetéléstől, de próbálj meg megnyugodni, pihizzél, a legjobbakat kívánom neked és boldog babavárást!
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!