Volt valaki úgy hogy kislányt mondtak mégis kisfiú lett vagy fordítva?
Igen.Lányt mondtak,erre megszületett,és kisfiú :D Azt hittem lefordulok a szülőágyról.Fiú nevünk nem is volt,bár megkérdezték szülés előtt,hogy mi lesz ha lány,mi ha fiú.Én meg mondtam a párom nevét,hogy József.Na akkor mikor kiderült,hogy fiú,kezdtünk ötletelni,hogy mégse Józsika legyen már,erre volt 5 percünk.Arról nem is beszélve,hogy a rengeteg rózsaszín ruhát,ágyneműt,babakocsit kicserélni :/ még szerencse,hogy az egyik üzletbe voltak olyan kedvesek hogy blokk nélkül kicsirelték az ott vett dolgokat,mondjuk emlékeztek ránk mert nem kevés összeget ott hagytunk.Mindenesetre az az első 1 hét elég kalandosra sikerült emiatt :)
Ma sem értem,hogy téveszthették el (két különböző doki is ráadásul) azzal szórakoztak hogy biztos később nőt kik a kukaca :)
Nem semmi micsoda történet kedves első ti voltatok babamozin is?
2es nekünk sima ultrahangon nem is tippeltek képzeld orvos nem szeret tippelni 13hetesen valószínű hogy lány (babamozin)azt mondták az 4D volt most 21hetesen nem rég 100%ra mondták másik helyen 5D de mindenki herének látta kb a képet amit kaptunk és én se érzem úgy hiába mondták de kukac srhol ... :/
Nekem a kisebbik gyerekemnél mondták kétszer,hogy lány,aztán mikor megszületett kiderült,hogy fiú. Nem voltak lányos cuccaink,mert egy nagyobb fiam is van,voltak unisex pici ruhák,úgy gondoltam lány is hordhatja nyugodtan pár hétig,aztán csajosítunk.De nem volt rá szükség. :) Nem voltunk babamoziban,a sima kórházi UH-n néztek,és ennek már több,mint 12 éve. :) Most fiút mondtak a 20 hetes UH-n,kíváncsi vagyok nagyon,jövő héten mit mondanak.De még egy babamozira is menni akarok pár hét múlva.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!