18. heti ultrahangon a szonográfus hölgy azt mondta a baba egyértelműen kisfiú, szépen látszanak a herék. Volt már olyan, akinek biztosra állították a baba nemét és később mégis mást mondtak?
A link nem jó.
Nekem is jól látták, hogy milyen nemű lesz.
Köszönöm a választ, remélem akkor, hogy már kisfiú "marad" :). Csak annyi rémtörténetet hallok, hogy azt mondták kisfiú, aztán később mégis kislányt mondtak stb. Itt a link mégegyszer, remélem ez már működik:
Szerintem csak akkor mondanak nemet, ha viszonylag biztosra tudják, de nyugi, lesznek még további UH-k is, amikor meg tudják erősíteni.
Nekem elsőre azt mondta a dokim, hogy nagyon nagy valószínűséggel lány (18. hét), aztán a következő 2 ultrahangon megerősítette.
18 hetesen biztosan fiút mondott a szonográfus (Maternity), sőt már a 16 hetesen is (akkor volt az amniocentézisem és előtte volt egy uh, utána meg egy kis babamozi a férjemnek).
ugye azóta meg papírunk van a kromoszómáiról és fiú:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!