Szerintetek kisfiú vagy kislány? Kislányt mondott majdnem 100%-ra a szonográfus. (képet mellékeltem)
15+1 hetes vagyok ma :)
Ugye alulról látjuk a popsiját meg a behajlított lábait. Nos, lányos, fiús anyukák, mit gondoltok? :)
Tuti kislány :)
Nekem ugyanilyen képem van :)
31 hkm
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Akkor biztos lehetek már benne, ugye, hogy kislány? :)
Nagyon boldogok vagyunk, párom kisfiút várt, én meg kislányt, de sírva fakadt olyan boldog ő is :)
Reméljük már kislány is marad :)
Szerintem is lányos, de 15+1-nél még nem mindig lehet megállapítani. Lehet akár alulról a zacsi is és a kukac még takarva. A 18. hetin majd megerősítik.
Nekem 15+5-nél mondták, hogy fiú, azóta 2x, hogy lány.
Állítólag nemmeghatározásra a legrosszabb időpont a 15-16. hét. Ezt én is csak most tudtam meg, mikor a 18. hetin lányt mondtak és köpni-nyelni nem tudtam. :D (2 fiú után már "beletörődtem", hogy a 3. is fiú).
Koszonom szepen a valaszokat, mindenkinek ment a zold kezecske:))
Remenykedem azert, hogy marad kislany :) majd megirom, augusztus elsejen megyek a 18. hetire :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!