22-23 hetes kismamik, hogy vagytok? Meleget bírjátok? Hány kilót híztatok És mennyivel kezdtétek? Én 74.20 ról indultam és 80.50 vagyok! Szomorú is vagyok e miatt! Kisfiú vagy kislány? Menyire mocorog?
Szia!
A lakásban van klíma így jól bírom, de délután 3 ig ki se megyek az udvarra, estefelé meg medencézek :) így lehet elviselni :D Egyébként fáradékonyabb vagyok ebben az időben.
Szerencsére nem vizesedek, hízni sem híztam még, kevesebb vagyok 4 kilóval mint a terhesség elött. 95-ről kezdtem 91,2 vagyok (pont ma mértek). Kisfiú lesz egyébként :)
Eléggé mocorog, rettentő eleven, ha este zuhanyzás után lefekszem, Ő nem hagy békén, 20 percen keresztül mocorog :)
És Te?
Hát azért láthatod, hogy eleve nagy súllyal kezdtem a 172cm-hez. Ha belegondolsz 20 kilóval több voltam mint Te :) Az nem kevés :)
Október közepére :)
Sziasztok!
Nem tudom beleférek- e még 26 hetes vagyok! Kisfiam lesz mocorog szerencsére jó sokat! Megy nálunk a ventillátor ha főzök a konyhába is viszem magammal. Eddig 2, 5 kilót híztam! és csak a cicimen vannak csíkok! Nektek?
Sziasztok!
Én rettenetesen nehezen bírom ezt a meleget. Éjjel nem tudok, aludni... Nekem is csak ventilátor van, de kikészülök már lassan. A pocakom kezd elég nagy lenni, ma vettem egy csini ruhát ami kb még 2 hónapig jó lesz rám (remélem) :) Még nem tudjuk kisfiú-e vagy kislány, de remélem hamarosan fény derül rá, mert már nagyon kíváncsiak vagyunk. :) Kislányt szeretnénk egyébként. :) Ha kislány lesz Fruzsina lesz, ha kisfiú akkor Tamás! :) 67 kg-mal kezdtem és ma is annyit mértem. :) A sok hányás miatt fogytam az elején sokat. Ezért vagyok ennyi. :) Amúgy elég aktív babánk van főleg este... nem hagy sokszor még 11 órakor sem aludni! :D
A méreteink jók. Növünk szépen. Tegnap voltunk UH-n és nagyon szép babának nézünk elébe! :)
Mindenkinek szép babavárást!
22 hetes km
Sziasztok! 22. hetes vagyok. Azt hiszem egész jól bírom ezt a nagy meleget, legalábbis kevesebbet panaszkodom, mint akik nincsenek áldott állapotban :o) Bár az éjszakai alvás nem megy túl jól... 69 kg-ról indultam 8 kg-ot fogytam a sok hányás és rosszullét miatt. Azóta 1,5 kg jött vissza. Mivel szerencsére a vizsgálatokon eddig minden rendben volt, így még örülök is neki, hogy így alakult a dolog. 1,5 hete voltunk 4D-n, ahol azt mondta a doki, hogy kisfiúnk lesz :o)... egyenlőre nem viszi túlzásba a mozgást, viszont a rúgásai már igen erősek :o) Így, hogy elmúltak a rosszullétek, már nagyon élvezem ezt a más állapotot :o)
Gratulálok mindenkinek a picurhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!