Mostanában több kisfiú születik mint kislány? Ha igen, mi lehet az oka, és mennyivel?
Ha igaz,akkor mi javítjuk a statisztikát,1 fiú 2 lánnyal:)))
Üdv
én úgy tudom, hogy háborúk előtt születik több kisfiú :)
Szerintem azért lehet, mert sokan tervezik a terhességet, és a pé körüli fogantatások nagy részénél nekem várható fiút jelez a naptáram (nem tudom mennyire érthetően fogalmaztam, nekem van egy progim, ami mindig kiírta, hogy ezen a napon fiú vagy lány az esélyesebb, és a peteérésem körül valamiért midnig fiút írt ki-- és valóban, fiút is várok).
Én is úgy tudom, hogy mostanában több a kisfiú. Mielőtt szültem jártam terhestanfolyamra. 15-ből egyedül én vártam lányt. Azért ez elég ijesztő volt. Mondjuk a szülészeten nagyjából egyformák voltak az arányok.
Én is azt hallottam, hogy háború előtt több a fiú. Ha már túlnépesedés van, akkor több a fiú, mert ők a hormonok miatt agresszívabbak, és törekednek a helyhiány megoldására (háború). Ez persze csak egy elmélet, lehet, hogy puszta véletlen az egész. A védőnőm szerint majd jövőre meg kislány lesz több. Meglátjuk.
te egy olyan kerdest tettel fel amire ember nem tudja a valaszt!!
ezt csak egyedul a JO ISTEN tudja hogy egy anyanak fia vagy lanya szuletik! mivel o adja!:)
Ezt a kérdést heti szinten felteszi valaki, bezzeg ezt nem törlik. Érdekes...
Nekem fiam lesz.
3. válaszoló!!!!!!!
És másoknak is szól!
Az hogy a gyerek fiú lesz az semmilyen naptáron nem múlik, mert a fiú-lány kromoszómákat az apa adja a spermiummal, tehát tök mindegy nekem mit lelez a naptár, ha a párom más spermát küld..
A fiúk pedig valóban a háború után születtek többen, nem tudni miért, de így volt..mert a bevonulás előtt a katonák még megkerülgették az asszonykát, 9 hónap múlva pedig meglettek a babák is.
A program azért jelez fiút, mert az hogy kisfiú vagy kislány lesz az utód attól függ nagy mértékben, hogy a petesejt mikor lett megtermékenyítve, ugyanis a fiú kromoszómát tartalmazó spermiumok gyorsabbak, de sérülékenyebbek is a női kromoszómát tartalmazó spermiumok viszont életképesebbek, de lassabban mozognak. Ebből következik, hogy a baba neme attól függ,hogy a pár mikor él házas életet, ha a peteérés előtt közvetlen, vagy éppen aznap akkor nagy valószínűséggel kisfiú lesz, mert a férfi kromoszómát tartalmazó gyorsabb spermiumok érik el hamarabb a petesejtet, ám ha a peteérés az együttlét után következik be, akkor a gyorsan odaérő spermiumok már életképtelenek, de a lassabban közlekedő női kromoszómát tartalmazó spermiumok meg tudják termékenyíteni a petesejtet!
Így valóban annak köszönhető a több kisfiú, hogy a párok nagy része tervezi a terhességet és pontosan a peteérés idejében tesznek a fogantatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!