Tőletek is folyton megkérdezik: kisfiú v kislány?
Szia!
Az én fiam már 3 éves, de amíg kisebb volt rendszeresen beleszaladtunk ilyesmibe.
Nyakig kékben, igazi kisfiús fiú, rengeteg hajjal és simán lekislányozták.
Engem nem zavart, de néha én is visszakérdeztem volna, hogy nem látnak-e szemüktől????:)
Igazi kis pasim van.:)
az hagyján nálunk téli volt a lányom mikor megszületett és volt egy sapija amire az volt írva hogy: lány.
akkor is megkérdezték.
Mintha én kérdezném ezt, bár én már kezdem megszokni. :D
Nekünk 3,5 hónapos kislányunk van, ő is mindig szinte rózsaszín ruhában van, sötét lila a babakocsi, bár mostanában hordozóban visszük, eredetileg élénk rózsaszín kenguru volt, a mostani sötét barna.
Már a kezdetektől ez volt, rózsaszín takaró, tök lányos cuccok, és vagy megkérdezték, hogy fiú, vagy lány, vagy konkrétan mint amit fentebb írt valaki, hogy "Kisfiú?" Mi is a falra mászunk ettől. Beszélgetési alap persze, de miért nem azt kérdezik, mi a neve? Abból egyértelműbb a neme is. :)
Kisfiamra nagyon sokáig mondták, hogy de szép kislány. Idén már nem, mert lenyírtuk tüsisre a haját.
Kislányom 3 hónapos, csajos ruhákban, kisszoknyában is többször megkérdezték, hogy kisfiú vagy kislány. De azt is bírom, amikor megkérdezik a nevét, és amikor megmondom, akkor pedig rávágják, hogy azt hittem kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!