Tőletek is folyton megkérdezik: kisfiú v kislány?
kislanyom teli baba
setaltunk es rozsaszin overalban volt rozsaszin kesztyvel rozsaszin pleddel es egy rozsaszin sapi volt a fejen amire ra volt irva"daddy s girl" megkerdeztek, hogy kislany-e
okok nem mindenki tud angolul...de mi ANGLIABAN ELUNK!!!!
csak rozsaszin ruhai vannak szinte( de mindig van rajta rozsaszin) edes kis csatokat teszek a szoke gondor hajaba es sokszor megkerdezik, hogy kislany vagy kisfiu
Halálosan idegesít, de igen. Gyönyörű, igazi kiscsaj. Hatalmas, szemek, hosszú szempillák, VIRÁGOS HAJPÁNT a hajában, csupa rózsaszín, vagy virágos ruci, és megkérdezik.
Most komolyan: ha már udvariasak akarnak lenni, akkor kérdezzék meg, hogy mennyi idős, vagy mi a neve. Na de ez...! :D
A szitu a következő volt valamelyik nap.
Kislányom csücsül a lila-krém babakocsijában, rózsaszín sapka, rózsaszín harisnya, pöttyös balerinacipő, lilás, rózsaszín farmer SZOKNYA, rózsaszín sapka, rózsaszín cumi.
Egy idős hölgy elkezdte csodálni, hogy de gyönyörű (tényleg az!) és kicsit később ezt mondja:
-Meg sem merem kérdezni, de kisfiú vagy kislány?
Na hát ez kiütötte a biztosítékot.Hát könyörgöm, nem lát?
Ráadásul a babakocsi elején ott lifeg a rendszámtáblája a nevével, amit nem lehet semmilyen fiúnévvel összekeverni!
Válaszoltam kimérten:-Kislány.
Erre szabadkozni kezdett, hogy jajj tényleg, hiszen rózsaszín harisnyája van!(A szoknyát gondolom észre sem vette)
Ha fiúsan öltöztettem (a kék és a zöld remekül áll neki, de sokat van krém színben is), akkor ziher, hogy fiúnak nézik!:D
7 hónapos a szentem, fülbevalója nincs, de egyértelműen kislányos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!