Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tőletek is folyton megkérdezik...

Tőletek is folyton megkérdezik: kisfiú v kislány?

Figyelt kérdés
Gyönyörű szép, igazi csajos kislányom van, 4 hónapos. Többször előfordul h sétálunk a rózsaszín babakocsinkkal, csajos ruciban, fülébe a fülbevaló, és mindezek ellenére felteszik ezt a kérdést! Megőrülők tőle! Legszívesebben mondanám hogy "nyisd már ki a szemed! nem látod!?" Ti jártatok már hasonlóképpen?
2011. aug. 7. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pont ma mondtam a férjemnek, hogy falra mászok ettől a kérdéstől, ha az utcán felteszik. :) Mindig kékben vagyunk, a kocsink is barna-szürke, igazi kispasi, és mégis jön a kérdés, hogy fiú vagy lány? (De ugyanez volt a kislányommal, nyakig rózsaszínben, fülbevalóval.) Mivel engem nagyon idegesít, ha ezt kérdezik, én másoktól mindig azt kérdezem, hogy hívják a kicsit, abból általában kiderül, ha a ruha színe nem árulkodik. 15.49-es, megkérdezhetem, mi volt az a név, amiből nem derült ki, hogy kislány vagy kisfiú? :)
2011. aug. 7. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

kislanyom teli baba

setaltunk es rozsaszin overalban volt rozsaszin kesztyvel rozsaszin pleddel es egy rozsaszin sapi volt a fejen amire ra volt irva"daddy s girl" megkerdeztek, hogy kislany-e

okok nem mindenki tud angolul...de mi ANGLIABAN ELUNK!!!!

csak rozsaszin ruhai vannak szinte( de mindig van rajta rozsaszin) edes kis csatokat teszek a szoke gondor hajaba es sokszor megkerdezik, hogy kislany vagy kisfiu

2011. aug. 7. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Halálosan idegesít, de igen. Gyönyörű, igazi kiscsaj. Hatalmas, szemek, hosszú szempillák, VIRÁGOS HAJPÁNT a hajában, csupa rózsaszín, vagy virágos ruci, és megkérdezik.

Most komolyan: ha már udvariasak akarnak lenni, akkor kérdezzék meg, hogy mennyi idős, vagy mi a neve. Na de ez...! :D

2011. aug. 7. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, tudjátok a mai világban az öltözködés alapján már semmire sem lehet következtetni...:))) Na jó, ez vicc volt, tényleg idegesítő, tőlem is megkérdezték, amikor a kék babakocsis, kék sapis kisfiamat toltam!
2011. aug. 7. 20:07
 15/17 A kérdező kommentje:
rökönyödve olvasom a válaszokat ... a legjobb az hogy a sapira is rá van írva h "lány" meg "daddy s girl" és úgy is :)))
2011. aug. 7. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:

A szitu a következő volt valamelyik nap.

Kislányom csücsül a lila-krém babakocsijában, rózsaszín sapka, rózsaszín harisnya, pöttyös balerinacipő, lilás, rózsaszín farmer SZOKNYA, rózsaszín sapka, rózsaszín cumi.

Egy idős hölgy elkezdte csodálni, hogy de gyönyörű (tényleg az!) és kicsit később ezt mondja:

-Meg sem merem kérdezni, de kisfiú vagy kislány?

Na hát ez kiütötte a biztosítékot.Hát könyörgöm, nem lát?

Ráadásul a babakocsi elején ott lifeg a rendszámtáblája a nevével, amit nem lehet semmilyen fiúnévvel összekeverni!

Válaszoltam kimérten:-Kislány.

Erre szabadkozni kezdett, hogy jajj tényleg, hiszen rózsaszín harisnyája van!(A szoknyát gondolom észre sem vette)

Ha fiúsan öltöztettem (a kék és a zöld remekül áll neki, de sokat van krém színben is), akkor ziher, hogy fiúnak nézik!:D

7 hónapos a szentem, fülbevalója nincs, de egyértelműen kislányos:)

2011. aug. 7. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
A rendszámtábláról eszembe jutott.Egyszer mikor már nagyon kiakadtam,mondtam valakinek veszünk egy rendszámtáblát a babakocsira és rajta lesz a kislányom neve,Lia.Erre azt a választ kaptam a Lia névből se tudja mindenki megállapítani hogy kislány.Hát nem tudom szerintem egyértelmű.
2011. aug. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!