Mostanában több kisfiú születik mint kislány? Ha igen, mi lehet az oka, és mennyivel?
Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 22:41
11/13 anonim válasza:
én pont ellenkezőleg látom ezt a dolgot.
2 hónapos a kislányom, és tegnap éppen azon keseregtem, hogy mostanában szinte csak lányok születnek, alig hallottam az ismeretségi körömből fiúról, talán 1-2 fiú született. kiből fog választani magának párt a kis drágám, ha alig lesz fiú a korosztályában?
12/13 anonim válasza:
ráadásul a "sztárok" is mostanában csak kislányt szülnek. görög z., kumin v., ábel a., gombos e, stb...
13/13 anonim válasza:
Még jó, hogy nem a sztárok és a környezetünkben élők gyerekeinek a neme adja a statisztikát, hanem az ország összes megszületett csecsemői! A számokkal nem érdemes vitázni, épp arra valóak hogy ne a meglátásaink alapján legyenek a dolgok. És az, hogy a petesejt és a spermium mennyi ideig életképes és ennek tekintetében milyen nemű gyermek fogan az nem módszer, hanem a tudomány jelenlegi álláspontja szerint tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!