22-23 hetes kismamik, hogy vagytok? Meleget bírjátok? Hány kilót híztatok És mennyivel kezdtétek? Én 74.20 ról indultam és 80.50 vagyok! Szomorú is vagyok e miatt! Kisfiú vagy kislány? Menyire mocorog?
Sziasztok!
Én csütin töltöm a 23 hetet. Meleget rosszul bírom, vagyis nem is tudom... Az irodában állandó 30 fok van, a ventilátor a forró levegőt keveri... Ehhez képest nem panaszkodom többet, mint a Többiek. Amikor hazaérek, lezuhanyzok, lefekszem a 25 fokos nappaliban felpolcolt lábbal... Na akkor kezd a Baba mocorogni ezerrel, addig egész nap csak pilled szegénykém... Aztán egész késő estig le sem áll... Kb. Kislány lesz amúgy, Zoé lesz a neve. :-)
1,5 kg-t híztam, de alapból van túlsúlyom, tehát van miből "építkezni". A pocim ahhoz képest elég nagy, pár napja úgy is érzem, hogy a gyomromba alig fér valami... Ég, hányingerem van... Remélem, hogy nem tér vissza a hányinger! 7-től a 14. hétig non-stop rosszul voltam.
Amúgy élvezem a várandósság minden pillanatát, a Párom is egy tündér.
Minden jót kívánok Nektek is! Kitartást a nyárra!
Ja: október 26-ra vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!