Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Súlyos terhességi rosszullétre...

Súlyos terhességi rosszullétre, ami miatt konkrétan csak feküdni bírsz,és szinte semmi más nem bírsz csinálni mit lehet szedni?(sok hányás, egész napos durva émelygés, szédülés, gyengeség, fejfájás)

Figyelt kérdés

A munka is nagyon nehezen megy, el is kellett egy pár napra jönnöm táppénzre mert szó szerint nem bírtam. De ez még hetekig nem kivitelezhető.

Alig eszek valamit már jön is ki belőlem. Inni is alig van ami lemegy.

Mit lehetne ezzel kezdeni? Dokihoz jövő héten megyek most vagyok 6+7.

3. terhesség es eddig egyszer sem volt ilyen bajom, reggel hánytam és mentem is dolgozni, és nem volt ez a szó szerinti gyengeség meg rosszullét egész nap.

Ki mit szed rá?

Miket esztek, iszok?

Munkahelyen ezt hogyan lehet titokban tartani?

Köszönöm.

okt. 11. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Orvos ír rá speckó gyógyszert. Nőgyógyászatot keress fel
okt. 11. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Két terhességemnél volt így, még éjjel is hányásra keltem, ha ittam egy korty vizet szintén. Nem lehet titokban tartani sajnos, én táppénzre jöttem, de 10 hetesen megmondtam a munkahelyemen. Nekem a Cola maradt bent többé kevésbé és mivel a 20. hétig hánytam, figyeltem arra is, hogy csak olyat ettem, ami visszafelé nem undorító😅😅
okt. 11. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet próbálni gyömbéres teát, colát, amiből kikevered a szénsavat, mert az irritálja a gyomrod, enni pár kekszet, ropit, friss, hideg levegőt engedni be, vagy kimenni, B12 vitanint szedni, sokat feküdni, apránként inni SOOOK sokat. A nőgyógyász tényleg tud felírni egy Cerucal nevű hányingercsillapítót, de 1. azt csak nagyon indokolt esetben érdemes használni, az orvossal mérlegeljetek. 2. Nem biztos, hogy hatni fog. Én az első terhességemmel kórházba kerültem kiszáradás miatt, és folyamatosan hánytam, miközben infúzióban csöpögött egy Cerucalnál erősebb hányingercsillapító. Mindkét terhességem ilyen volt a 12. hétig, reggeltől estig hánytam, aztán 12-20. hétig csak borzalmas hányingerem volt. Azt tanultam a terhességem alatt, hogy ha megdöglesz is, csak annyit tudsz csinálni, hogy hidratálsz, ha jól esik, ha nem, pár percenként egy kortyot, és várod, hogy vége legyen... :( Én most vagyok 5 hetes a harmadikkal, tegnap hánytam először borzalmasan félek a következő pár hónaptól, de semmit nem tudok csinálni. Mindent próbáltam. Több szerencsét neked!
okt. 11. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudtam én se dolgozni. A magzat megmozdulásával múltak el a tünetek (kb. 20 hetesen). 3 terhességet csináltam így végig. Nekem semmi nem használt. Szerencsés, akinek valamilyen gyógyszer bevált. A többedik terhességet viseltem rosszabbul, mert a meglévő gyerekemet se tudtam sokszor ellátni.
okt. 11. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom van még egy Vombee nevű gyógyszer is hányingerre. Sajnos csak terhességem után tudtam meg, hogy van ilyen. Akik szedték, mondták is, hogy nekik sokat segített. Nekem 8. héttől a 12. hétig tartott a hányós időszak, alig tudtam enni valamit. Utána már csak hányinger maradt de az a 22. hétig, az meg egyik pillanatról a másikra elmúlt.
okt. 12. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!