Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akinek az első...

Van itt olyan, akinek az első 12 hétben nem volt semmi rosszulléte, aztán hirtelen émelygés, szagundor, fejfájás, gyengeség tört rá?

Figyelt kérdés
Migrénes vagyok, az tört volna rám? Milyen nemű lett a baba?

2014. aug. 14. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a legelején semmi tünetem nem volt, csak a hasam fájt, mintha megakarna jönni. Később a 9.héttől a 12. hétig enyhe émelygés volt, az se minden nap. Később se volt sok minden, de a fejfájásra emlékszem. Terhesség közepe táján kínzott leginkább fejfájás, volt hogy minden héten pár napot fájt a fejem, aztán később egy hétig egyhuzamban fájt, háziorvos neurológushoz adott beutalót, de végül elmúlt, így nem mentem el. de az az időszak tényleg rossz volt, a frontot éreztem meg szerintem nagyon, de érdekes most a vége fele nem érzékeny a fejem, hiába jön a hidegfront. Szerintem a hormonok miatt lehet ez. Ezen kívül néha gyomorsav tört rám, szaporább pulzus, volt fülzúgás is, de mind átmeneti. Ja és egyszer jött rám migrénes fejfájás, de elviselhetőbb volt, mint terhesség előtt és csak egyszer fordult elő. Fiút várunk :)
2014. aug. 14. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:
ja és a migrén nálam úgy kezdődik, hogy a szemem sarkában elkezdek villódzó fényeket látni, majd homályosan látok egy részen. lehet nálad is az van.
2014. aug. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!