Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg lehetséges ez? Szagundor.

Tényleg lehetséges ez? Szagundor.

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok. Sok rosszul léten, szagundoron és egyéb dolgokon vagyok túl. A mai napig van néhány dolog amitől rosszul vagyok, pl elmegyek a nappali szoba előtt és nagyon büdös jön ki, úgy gondolom hogy a műbőr kanapénak lehet valami jellegzetes szaga.. Tényleg elviselhetetlen számomra viszont a férjem ebből semmit nem érez! Lehetséges ez? Elmúlik valaha ez az érzékenység? Lehet, hogy viccesen hangzik, vagy nem túl nem tűnik túl nagy problémának, de aki átélte pontosan tudja mennyire rossz. Tapasztalatokat várok!

2013. márc. 10. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Pl én mindig felébredtem arra, amikor a macska belekakilt az alomba. Egyszerűen a szag felébresztett, és nem a hang. Párom meg aludt nyugodtan. De van egy csomó eset, amikor én büdöset érzek, a párom meg semmit se. Általában ez az érzékenység szülés után elmúlik, de van egy olyan kolléganőm, akkor már jó tíz évvel ezelőtt szült és azóta is érzékeny a szagokra.
2013. márc. 10. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a második terhességemet végigkísérte a császár szalonna illatának a rühellése. Folyton felfordult tőle a gyomrom. Szülés után pár hónap múlva múlt el teljesen:)

Kétlányos 31hkm.

2013. márc. 10. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik túl jól! Remélem nem maradok így, mert egyszerűen rosszul érzem magam miatta, rossz a közérzetem, ezáltal rossz a hanglatom..stb.. nagyon nem jó! :(
2013. márc. 10. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ó bizony van ilyen.

Én a terhességemet elejétől a legeslegvégéig csak a szagundor miatt szenvedtem végig. Ha hiszed ha nem, én emberszagot is éreztem, ha valai csak kicsit is közelebb jött hozzám éreztem a szagát, a hajának a szagát, a kezének bőrének a szagát, majd meghaltam. Nem bírtam kv illatot, vagy bizonyos öblítőktől voltm rosszul de ettől az öblítőtől még most is, hogy nem vagyok terhes ráz a hideg, és felfordul a gyomrom. Az eső szagot mindig is imádtam, na tehesség alatt ettől is falra másztam.

Remélem el fog múlni neked, de lehet, hogy jön a helyébe más szag amit nem fogsz szeretni.

Szép babavárástr, könnyü szülést, és boldog kisbabát:-)

2013. márc. 10. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez lehet, hogy idővel enyhül, de általában a terhesség végéig megmarad! Kitartás!
2013. márc. 10. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ez miatt fogytam négy kilót, állandó hányás, szagundor. Ha belépek a házunkba, hányok, pedig nincs semmilyen szag, ha kinyitom a hűtőt hányok, pedig 3 emberrel szagoltattam meg , szerintük semmi. Alig bírtam valamit enni. Húst nem ettem 3 hónapja, kivéve néha halat, rengeteg mindentől undorodom. Eddig minden másnap főztem, most heti egyszer, mert még a hagymát sem birom , az olajszagot sem,most 14 hetes leszek,valamivel jobb, de árnyéka vagyok önmagamnak. 2. terhességem, az elsőnél csak a kávétól undorodtam. Hánytam néha, de utána jól voltam. Mostmeg...
2013. márc. 10. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül... :/ ooohh, az öblítő, a szappan, a sampon, a balzsam, a mosogatószer, autóillatosító..hát igen. Képes vagyok hányni a mai napig, de a 16. hétig mindennapos volt. A saját házunk szagát sem bírom! Csak reméltem, hogy elmúlik az első trimeszterrel, de mostmár biztosan végig kísér, csak adja Isten, hogy szülés után elmúljon!! Kitartást nektek is!
2013. márc. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!