Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26hkm vagyok a babanak okoz...

26hkm vagyok a babanak okoz gondot ha alaacsony a vercukorszintem? Es rosszul leteim is vannak szedules, izzadas, gyengeseg

Figyelt kérdés
terhesseg elott is volt, meg dokinak nem mondtam mert csak idonkent jon ram, de ez art a babamnak?
2013. jún. 17. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a tartományon belüli alacsony, akkor nem hinném. De inkább aggódnék, hogy ne hogy megszédülj és eless, vagy ájulj!

Szerintem indulások előtt fogyassz egy kis cukrosat, csokit pl.

De inkább kérdezd meg a dokid, sőt ha magánorvosod van hívd fel, hogy néha rosszul vagy!!

25+3hkm

2013. jún. 17. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:

A babának nem okoz bajt, csak neked!Ő elveszi ami kell neki!

Nekem mindkét fiammal a terhelés után is az alsó határ alatt volt a cukrom...képzelheted...

nálam mindig volt valami bekapni való,ilyen melegben nem csak sima víz,hanem tea, szörp,stb.

Fontos,ha rosszul érzed magad,próbálj leülni, és tényleg legyen nálad bekapni való,nehogy elájulj(nekem 1x majdnem sikerült)

2013. jún. 17. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom lanyok,
2013. jún. 17. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Neki nem, de neked szedulest es ajulast okozhat. Pont mult heten kellett befalnom ket csomag cukrot emiatt.
2013. jún. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!