26hkm vagyok a babanak okoz gondot ha alaacsony a vercukorszintem? Es rosszul leteim is vannak szedules, izzadas, gyengeseg
Figyelt kérdés
terhesseg elott is volt, meg dokinak nem mondtam mert csak idonkent jon ram, de ez art a babamnak?2013. jún. 17. 14:49
1/4 anonim válasza:
Ha a tartományon belüli alacsony, akkor nem hinném. De inkább aggódnék, hogy ne hogy megszédülj és eless, vagy ájulj!
Szerintem indulások előtt fogyassz egy kis cukrosat, csokit pl.
De inkább kérdezd meg a dokid, sőt ha magánorvosod van hívd fel, hogy néha rosszul vagy!!
25+3hkm
2/4 anonim válasza:
A babának nem okoz bajt, csak neked!Ő elveszi ami kell neki!
Nekem mindkét fiammal a terhelés után is az alsó határ alatt volt a cukrom...képzelheted...
nálam mindig volt valami bekapni való,ilyen melegben nem csak sima víz,hanem tea, szörp,stb.
Fontos,ha rosszul érzed magad,próbálj leülni, és tényleg legyen nálad bekapni való,nehogy elájulj(nekem 1x majdnem sikerült)
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom lanyok,
2013. jún. 17. 15:32
4/4 anonim válasza:
Neki nem, de neked szedulest es ajulast okozhat. Pont mult heten kellett befalnom ket csomag cukrot emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!