Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érzi magát gyengének a...

Más is érzi magát gyengének a terhesség elején, vagy csak én vagyok ennyire nyomi?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok. Egész nap hányingerem van, gyakran hányok is, még este is. Úgy érzem, nincs erőm. Amint elkezdek valamit csinálni, rámtör a fáradság. Egész nap csak feküdnék és aludnék. Amikor edzésre megyek, közben egy kicsit feléledek, és akkor van az egyetlen időszak, amikor nem érzem, hogy hányingerem van. Harmadik terhességem, már évek óta vártuk. De nem értem, hogy miért viselem ennyire rosszul. Hogyan tudnám átvészelni ezt az időszakot?

2021. júl. 1. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok, sokszor a nap második felére a fejemet alig bírom tartani, a szemem lecsukódik, felkelés után instant visszamennék aludni. Második gyerek, az elsővel nem voltam ilyen szinteken dögrováson, de konkrétan most a béka segge alatt van az energiaszintem. Tippet adni nem tudok, rajtam legalábbis nem segít semmi, de kitartást! :)
2021. júl. 1. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:

8hetes vagyok.

Ma nem dolgoztam, de még így is kimerültem. Borzasztóan érzem magam, befejezem ezt a mondatot és ledobom a telefont, hogy aludjak.. 😪

2021. júl. 1. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok. Minden reggel nagyon nehéz felkelnem. Szédülök, émelygek, gyenge vagyok, mint egy influenzás beteg. 1-2 óra múlva jobb lesz, aztán később megint visszatér, és így megy egész nap. Azt mondják egyébként, hogy a 10. héttől javul a helyzet... Talán két napja érzem, hogy már kevesebbet vagyok rosszul.
2021. júl. 1. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben ez teljesen normális. Mindkét gyerekkel ez volt velem is.
2021. júl. 1. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
27 hetes vagyok és még mindig nagyon sokszor érzek így 😁 nekem se első baba, én se értem....
2021. júl. 1. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet újat mondok, de már feltalálták a gumit. Meg a fogamzásátló tablettát is. Még csak nem is annyira drága egyik se.
2021. júl. 26. 16:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Neee! Erről még nem is hallottam! Gyorsan meg is eszek egy-két gumit, hátha segít! 🤣
2021. júl. 26. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jah durva én se hallottam még róla, hogy ha gumit használok vagy fogamzásgátlót szedek, akkor nem leszek fáradékony terhesség alatt!

Na majd kipróbálom, köszi!!!

2021. júl. 26. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!