Valakinek volt a terhessége alatt kicsit kevesebb magzatvíze?
Figyelt kérdés
30+3 napos vagyok és ma vették észre,hogy atlag alatti a vízem.AFI:8,6ma 19:50
1/5 anonim 

válasza:

Nekem kevesebb volt 3.terhességnél szintén 30.hét után, ennél kevesebb is. A legjellemzőbb tünet nálam a fájdalmas magzat mozgás volt.
Nálunk alapból nem voltak nagyok a gyerekek, mindkét oldalról alacsonyak vagyunk.
Annyi még, hogy lányomnak feszes volt kicsit az izomzata. Elkezdte enyhébb C alakban tartani magát. Egyik oldalra nem fordult. Nagyon sokat tornásztattam.
2/5 A kérdező kommentje:
Miután megtudtad mennyi időnként néztek rá? Mikor es hany kgal szuletett?:)
ma 20:25
3/5 A kérdező kommentje:
Nem irtam de nekem is 3.terhesseg..wlso ketto fiu volt ott minden ok volt,most kislany..de szerencsere a meretei az aramlasok tokeletesek nala. 30.heten 1530g.
ma 20:34
4/5 anonim 

válasza:

Nekem mindhárom lány.
2790g és 45 cm született, de az első 2 is hasonló méretű volt, 38.hétre.
Naponta nézték, éna 35.héttől voltam bent szülésig, nem csak ez miatt , hanem előzmények miatt is.
5/5 A kérdező kommentje:
És minden rendben van vele azota is?:)
ma 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!