Baj ha kevesebb aagzstvíz? Magzatvíz ujra tud termelődni?
Nem akarok hulyeseget irni de ahogy en tudom a magzatviz par orankent cserelodik, lehet azert csak holnap reggel kell befekudnod mert addig meg valtozhat a mennyiseg.
Azt hiszem 4mm-nel ha kisebb a legnagyobb magzatvizzseb akkor van baj. Ha holnap is kevesebb lesz akkor szerintem meginditjak a szulest. En legalabbis igy tudom. Ird majd meg a holnapi eredmenyt! Szoritok h jo legyen! De halistennek a babad mar ekkorra eleg fejlett ugyh nem kell felni attol sem ha meginditjak a szulest! Minden jot!!!
Folyamatosan termelődik a magzatvíz, de nálad ezek szerint már nem termelődik elég.
Beszéld meg a dokival hogy nem vagy a szülés indítás ellen, inkább mint hogy baja legyen a Babának.
nekem a 38. heti ultrahangon (nst vagyis ctg heti vizsgálatra mentem) pont ugyanezt állapította meg a doki az ultrahangon.
másnap megszültem a babát :)
nem tudom, miért akarnak befektetni, mert nekem a doki azt mondta, hogy a magzatvíz mennyiséget nem lehet befolyásolni, még ha literszám iszod a folyadékot, azzal se, esetleg keringésjavítóval (nekem panangint javasolt szedni)
gondolom aggódik a doki,hogy rendben legyen minden, és meg akar másnap megint vizsgálni. biztosan elmondja, mi a helyzet, én szerintem ne aggódj, minden okkal történik... lehet, te is szülsz 1-2 napon belül, azért történik ez :)
amúgy is 38. héten ideális szülni, ezután már öregszik a méhlepény. már teljesen alkalmas a baba a világrajövetelre. szerintem csak készül megszületni :)
ui: azért ezek az ultrahangok nem a legjobbak. nekem 3300 gr-ra számolta a babám, másnap 2855 grammal született meg a pici. a terminust is össze vissza számolta a gép, pedig én pont tudtam, mikor fogant a gyerek. ja, és a szülésnél, mikor burkot repesztettek, azt mondták, nyugodjak meg, van bőségesen magzatvízem, nem mondanák ők ezt kevesebbnek :) szóval ne aggódj, én azt mondom :)
1-es vagyok. Rosszul irtam nem 4mm hanem 4cm a normalis. Ami a papirodon van azt jelenti hogy a legnagyobb koldokzsinor mentes (kzs) magzatviz (mv) tocsa 30*31mm. Az oligohydramnion az veszesen keves magzatvizet jelent, de irja is hogy nem oligohydramnion, meg a meretebol is latszik h csak egy kicsit kevesebb a normalisnal. Szerintem azert kell holnap is megnezni h kideruljon h visszaall e normalisra, vagy tovabb fogy, mivelhogy ez meg ahhoz keves kulonbseg a normalgoz kepest h biztosra meg tudja mondani mi van.
Remelem beindul a szules magatol, ha nem szeretnel szulesinditast :-)
Nem vettel eszre magzatviz szivargast esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!