Ha első terhesség végére kevesebb volt a magzatvíz és indítani kellett, akkor a másodiknál is fennáll a kevesebb víz esélye? Mit tehetek, hogy megfelelő mennyiségű legyen?
Első alkalommal kevés magzatvíz miatt 37.héten szülnöm kellett.
Második babánál is felkerült Ugyanez a probléma, csak vmivel később és itt kisebb is volt a babám, ezért szedtem gyógyszert. 39.héten született és ekkor már kevés volt a magzatvíz, de nem voltam Olighodamnion állapotban.
Azt mondták hogy sokat igyak, de ne vigyem túlzásba, és feküdjek mindig a baloldalamon. Akkor jobb a keringés.
Azt nem tudom hogy emiatt -e vagy amúgy sem lett volna vészes itt a magzatvíz mennyisége.
Remélem tudtam valamit segíteni :)
Jön a baba? Vagy tervben van?
Most töltöm a 30-at, egyelőre még jó a víz mennyisége. Elsővel 37-38. héten mondta először a doki, hogy kevesebb mint kéne, be is fektetett, és 38+3-on szültem, 3000g és 52 cm volt.
Én nem tudok csak a bal oldalamon feküdni, váltogatom a két oldalt.
Mondjuk nem bánnám, ha megint ilyesmi lenne, legalább tudnám, mire számítsak :)
Én meg egész nap csak a baloldalon feküdtem :D.
Nekem drasztikusan lecsökkent, császár után mondták hogy már nem is volt víz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!