Korábban vetélés most pozitív teszt?
Volt egy vetélésem, ami nagyon megviselt.
Hosszú hónapok után, azt hiszem most pozitív lett a teszt, de aggódom…
Aki hasonló helyzetben volt/van, hogyan tudta ezt kezelni?
Nagyon örülök a dolognak, de ugyanakkor félek, az előzmények miatt…

Missed abom volt
Féltem, de igyekeztem higgadt maradni, nem stresszelni.

Szintén missed ab (+egy kémiai) volt az előzmény, így én is féltem, ez szerintem normális.
Az elején az esélytelenek nyugalmával mentem minden vizsgálatra (az előzmények miatt a dokim is többször hívott vissza, hogy ne aggódjak annyit két UH között), és igazából csak az első genetikai (és a Prena negatív eredménye) után mertem beleélni magam, hogy lehet végre minden rendben lesz.
Én csak azt tudom javasolni, ami nekem bejött: vigyázz magatokra, de amennyire lehet, folytasd az életedet, mert a mindennapi teendők kicsit elterelik a figyelmedet az aggodalomról, és minden nappal közelebb kerülsz ahhoz, hogy egészséges babád szülessen! Drukkolok, hogy neked is sikerüljön most!

Nekem missed volt.
Én nem féltem. Én úgy voltam vele, ha velünk marad, örülök. Ha nem, annak oka van. Ha félek, attól nem lesz jobb, csak a saját életem keserítem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!