Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korábban vetélés most pozitív...

Korábban vetélés most pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Volt egy vetélésem, ami nagyon megviselt.

Hosszú hónapok után, azt hiszem most pozitív lett a teszt, de aggódom…

Aki hasonló helyzetben volt/van, hogyan tudta ezt kezelni?

Nagyon örülök a dolognak, de ugyanakkor félek, az előzmények miatt…

[link]

ma 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Missed abom volt

Féltem, de igyekeztem higgadt maradni, nem stresszelni.

ma 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szintén missed ab (+egy kémiai) volt az előzmény, így én is féltem, ez szerintem normális.

Az elején az esélytelenek nyugalmával mentem minden vizsgálatra (az előzmények miatt a dokim is többször hívott vissza, hogy ne aggódjak annyit két UH között), és igazából csak az első genetikai (és a Prena negatív eredménye) után mertem beleélni magam, hogy lehet végre minden rendben lesz.

Én csak azt tudom javasolni, ami nekem bejött: vigyázz magatokra, de amennyire lehet, folytasd az életedet, mert a mindennapi teendők kicsit elterelik a figyelmedet az aggodalomról, és minden nappal közelebb kerülsz ahhoz, hogy egészséges babád szülessen! Drukkolok, hogy neked is sikerüljön most!

ma 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem missed volt.

Én nem féltem. Én úgy voltam vele, ha velünk marad, örülök. Ha nem, annak oka van. Ha félek, attól nem lesz jobb, csak a saját életem keserítem meg.

ma 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!