Ez normális terhesen?
9 hetes várandós vagyok.
Nem bírok semmit csinálni,konkrétan elmosogatni sem. Hulla fáradt vagyok,reggel hányok,majd egész nap hányingerem van. A rosszulléttől sírok,fekszek,és csak egy keveset bírok enni egésznap. MagneB6-ot és Elevetitet szedek.Borzasztóan érzem magam,azt hiszem még lázasan sem éreztem magam ilyen gyengének,pedig az mindig is ledöndtött. Tapasztalatokat várok. Kismamák,anyukák,segítsetek valami jó tanáccsal..:(
Normális. Én sose hánytam, mostanában ritkán van egy kis hányingerem, ha később eszem, mint kellett volna. Na, de az álomkór! Ma elmosogattam, lemostam egy nagyon kicsi csempét és meg is haltam. Kb.ez a napi teljesítményem csúcsa. Mindent részletekben csinálok, sose fogom utolérni magam. (Nem is nagyon mernék nekiesni egy nagytakarításnak, mert veszélyeztetett vagyok.)
Kitartás!
15 hetes kismama
Persze, hiszen 9 hetes vagy, ez gyakori.
Nem tudom, hogy letezik-e erre barmifele tanacs, tul kell elni. Nehez ilyenkor elhinni, de elmulik :)
Nálam ugyanez a helyzet, még mellè időnként fulladok is. Veszèlyeztett vagyok èn is, ìgy sokat vagyok àgyban. Megpròbàlok rèszletekben csinàlni dolgokat, ott a szèk főzès közben, leülök sokszor. Pàromat bevonom mindenbe, bevàsàrlàst, porszìvòzàst, mosogatàst csak ő intèzi. Sokszor pròbàlok enni keveset, nálam az bevàlt.
Piritòs reggelire sokat segìt. Szènsavas vìz citrom meg narancskarikàkkal szintèn. Gyümölcsõk jòl lehůtve. 3 fèle gyògyszert ìrtak màr fel a hànyàs, hànyingerre. Nekem pl a gyõmbèr nem vàlt be. Tejtermèkek is rontanak a helyzeten. Ha szerencsèd lesz, akkor a màsodik trimesztertől talàn könnyebb lesz. Nàlam sajnos nem lett. :(
17 hetes km
Próbáld meg ha az Elevitet elhagyod múlik-e a hányás/ és inger.
Hideg kóla pici kortyokban, egyébként pedig pihenj, feküdj, hatalmas változás ez a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!