25 hetesen terhesen ez normális vagy menjek orvoshoz (ügyelet, sürgősségi)?
Tegnap írtam ki egy kérdést, de ma újra megrémültem. Szóval tegnap a védőnő látta, hogy keményedik a hasam, így a Magnerotról át kellett állnom Magnosolvra. Abból tegnap megittam kettőt és szépen el is kezdett menni a hasam , így mondta a védőnő, hogy akkor terjek vissza a napi 3*2 Magnerotra. Tegnap a hasmenésre vettem be Lopediumot és azóta görcsöl, csikar a hasam és továbbra is keményedik, fel vagyok puffadva. A baba mozog nagyon sokat. De nem tudom, hogy most ez a fájdalom amiatt lehet-e, mert vettem be Lopediumot és nem tudott kijönni belőlem a Magnosolv, vagy ezzel érdemes inkább orvoshoz fordulni. Olyan érzem amúgy, mint mikor hasmenésed van és görcsöl köldök tájékon a has,csak ugye most nincs hasmenés, mert Szerintem még mindig tart a Lopedium hatása.
Szerintetek bemenjek a sürgősségire , hogy megnézzenek, vagy ne? Nem menstruáció jellegű a fájdalom, hanem tényleg az a tipikus hasmenéses görcsös.
Ha megnyugszol akkor indulj
Én nem vettem volna be a lopediumot mert pár hasmenés után alább marad azt meg kibírom.egyebként valószínű csak az csinálja.
15.héttől keményedtem a végéig volt hogy óránként többször. Magnézium extra dózisba és ennyi. Túl kell élni.
Sztem ezzel nem kell menni. Valószínűleg meg is fog oldódni. Ha a baba is rendesen mozog, én nem aggódnék. Esetleg próbálj ki más magnézium tartalmú készítményt. (Béres MagneB6, Magnesii citrici Parma) Egyébként én is ezt a kettőt vettem be, bár nekem a Magnosolv epp jót tett az emesztesemnek. Pihenj, amennyit tudsz!
Egyebkent a betegtajekoztato ezt irja:
"Terhesség
Terhességben a Lopedium 2 mg kemény kapszula szedése nem javasolt, ezért ismert vagy feltételezett terhesség esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát a megfelelő kezelést illetően."
Első! Sajnos ilyen aggódós vagyok, nem tehetek róla. Hidd el, nekem sem élvezet ez az egész, de ilyen a természetem.
Most nem beszéltem a védőnővel, nem is tervezem, inkább itt kérdezem meg tőletek, hogy mit kellene tennem. Tudod első terhesség és fogalmam sincs, hogy mi normális és mi nem az.
Kettes! Már én is bánom, hogy bevettem és ha tudom, hogy ez lesz, tuti eszembe sem jut!
Hát ma már bevettem a reggeli 2 és a déli 2 Magnerotot és ugye majd este is 2-őt kell még bevennem. Tudom, hogy magamnak csináltam a gondot a Lopediummal, de gondolta a fene, hogy ma iszom meg a levét a dolognak.
Nekem végig keményedett a hasam és fájt a köldököm de nem volt baj a babával.
És a Magnerottol nekem is ment a hasam.
Nyugi próbálj ki mást hátha attól nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!