Mit tudok tenni terhességi rosszullét ellen?
7 hetes kismama vagyok, második gyermekemmel vagyok várandós. Míg az első terhességem az első perctől kezdve az utolsó percig tünetmentes volt, aminek imádtam minden percét.. jelentem most nagyon rosszul vagyok.
Undorodom minden ételtől, étvágyam 0, ha eszem is utána elkap a hányinger, vagy már éves közben, fáj a hasam, rengetegszer van hányingerem, fáj a torkomtól egészen a mellkasomon keresztül a gyomromig (reflux lehet??), gyenge vagyok és szinte beszélni sincs kedvem, nehezemre esik állni, egész nap fel se kelnék, nem akarok csinálni semmit. (Ezeket egy totyogós mellett persze nem tudom megcsinálni.)
Tippeket szívesen fogadok, remélem hamarosan elmúlik, mert én aki mindig aktív és jó kedvű most ezt nagyon nehezen elém meg. 🙂
Szia:) én is mindentől rosszul voltam. Semmi nem maradt bennem, undorodtam mindentől, pl a konyha közelébe se mentem mert végem volt:'D
Nálam a szénsavas ásvanyvíz segített hidegen, mert a mentes víz se maradt bennem. Akkor a kóla is jó volt néha csak azzal óvatosan de ha épp rosszul vagy jó ha iszol 2 kortyot. De a hideg inni az mindenféle képpen segített nekem:) meg a háztartási keksz pedig előtte utáltam de akkor megváltás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!