Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok tenni terhességi...

Mit tudok tenni terhességi rosszullét ellen?

Figyelt kérdés

7 hetes kismama vagyok, második gyermekemmel vagyok várandós. Míg az első terhességem az első perctől kezdve az utolsó percig tünetmentes volt, aminek imádtam minden percét.. jelentem most nagyon rosszul vagyok.

Undorodom minden ételtől, étvágyam 0, ha eszem is utána elkap a hányinger, vagy már éves közben, fáj a hasam, rengetegszer van hányingerem, fáj a torkomtól egészen a mellkasomon keresztül a gyomromig (reflux lehet??), gyenge vagyok és szinte beszélni sincs kedvem, nehezemre esik állni, egész nap fel se kelnék, nem akarok csinálni semmit. (Ezeket egy totyogós mellett persze nem tudom megcsinálni.)

Tippeket szívesen fogadok, remélem hamarosan elmúlik, mert én aki mindig aktív és jó kedvű most ezt nagyon nehezen elém meg. 🙂

szept. 3. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Antimetil! Rengeteget segít az émelygésen (gyömbér van benne).
szept. 3. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Ne legyél terhes.
szept. 3. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem segített a csokis keksz, kefir, gyömbér és az eper. Persze nem ebben a sorrendben, hanem valahogy kitapasztaltam melyik segít aznap épp. Amikor rosszul voltam akkor melyikre ránezve nem hányom el magam azt ettem. Van akinek a citromos víz segít. Egyik barátnőm a fagyira másik a vajas kiflire esküdött. Próbálkozz, hogy neked mi segít.
szept. 3. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok-sok B6 vitamin, súlyosabb esetben (ha hánysz is) az orvosoddal tudsz felíratni vombee tablettát.
szept. 3. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem par hetig reggel ha nem reggeliztem rosszul voltam. Igy ratertem a reggelire. Aztan ez abba maradt de reggeli meg maradt. Bar neha elmarad
szept. 4. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Semmit!
szept. 4. 06:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg pár szem keksz reggel, napközben is egyél pár falatot hogy ne legyen üres a gyomrod mert nálam az is fokozta a hányingert. Ami még nekem segített, a hideg kóla persze nem liter számra csak pár korty. B6 vitamin, natúr joghurt. Kitartás.
szept. 5. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia:) én is mindentől rosszul voltam. Semmi nem maradt bennem, undorodtam mindentől, pl a konyha közelébe se mentem mert végem volt:'D

Nálam a szénsavas ásvanyvíz segített hidegen, mert a mentes víz se maradt bennem. Akkor a kóla is jó volt néha csak azzal óvatosan de ha épp rosszul vagy jó ha iszol 2 kortyot. De a hideg inni az mindenféle képpen segített nekem:) meg a háztartási keksz pedig előtte utáltam de akkor megváltás volt.

szept. 7. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!